🔥İndirim 🔥Adidas Duramo Erkek Spor Ayakkabı 1184 TL 🔥

adidasın spor ayakkabılarının ölçüsü normale kıyasla 1 beden büyük almanız gerekiyor muhtemelen dar olur çok kısa sürede patlar misal ben 43 giyiyorum 44 2/3 oluyor bu tabloyu referans alın ayağını ölçün çocuğun kaç santimse ona göre alın

adidasın spor ayakkabılarının ölçüsü normale kıyasla 1 beden büyük almanız gerekiyor muhtemelen dar olur çok kısa sürede patlar misal ben 43 giyiyorum 44 2/3 oluyor bu tabloyu referans alın ayağını ölçün çocuğun kaç santimse ona göre alınAlıntıyı görüntüle
benim ayak 44-44.5 sıkar o zaman kesin ben eleniyorum galiba :D

Hiç kötü değil spor amaçlı kesinlikle alınır.

dışarıda da giyilir ama ben tercih etmem spor, yürüyüş, fitness vb için aşırı iyi pişman etmez

fiyat değişmeden alın pişman olunur kaçırılırsa
Ve en güzel rengi yeşil bence

Outdoor koşu ayakkabısı kanka pazarda çakma airforce 1400 tl satılsığını düşünürsek ihtiyacın varsa kaçırma renginide gayet beğendim şahsen
Hiç kötü değil spor amaçlı kesinlikle alınır.

dışarıda da giyilir ama ben tercih etmem spor, yürüyüş, fitness vb için aşırı iyi pişman etmez

fiyat değişmeden alın pişman olunur kaçırılırsa
biliyorum adidasın bu modeli çok kaliteli ama keşke haki rengi olsaydı ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_2.webp

ödeme ekranında 44 2/3 secmeme ragmen 22 gözüküyo bi sıkıntı cikmaz dimi cocuk ayakkabisi yollamasınlar

Alıntıyı görüntüle

ödeme ekranında 44 2/3 secmeme ragmen 22 gözüküyo bi sıkıntı cikmaz dimi cocuk ayakkabisi yollamasınlar
bendede böyle gözüküyor hemen müşteri temsilcisine bağlanayım ben bilgi alayım

Alıntıyı görüntüle

bendede böyle gözüküyor hemen müşteri temsilcisine bağlanayım ben bilgi alayım
1773821498080.webp

çocuk numarası hiç yok ama uluslararası ayakkabı no'ları arasında fark oluyor müşteri hizmetlerine sormakta fayda var tanım eski kalmış olabilir

kupon falan yok mu 100-200 lira daha düşürek kuponsuz cashbacksiz alışveriş yapmama şeysi oluştu bünyede :D

Outdoor koşu ayakkabısı kanka pazarda çakma airforce 1400 tl satılsığını düşünürsek ihtiyacın varsa kaçırma renginide gayet beğendim şahsen
Çakma Airdorce Nerde 1400TL söylede yanında geçmeyek reis HAHAHAHAH

Burda en son 500’dü şuan 600-700 Anca vardır Merkezde falan (çakma)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,827
Üyeler
190,275
Son üye
mqri
Geri