ne kombini dostum spor ayakkabısı bu dışarda giymek için değil bu renk hele hiç giyilmez13-15 yaşlarında 4 SSÇ (sokağa sıçratılmış çocuk) tarafından bıçaklanmak istemiyorsanız siyah dar paça fosforlu adidas amblemli bir eşofman altı ile kombinlenebilir.
46 numarası olsa anında alıcam
çok arada kaldım alınır mı bilemedim ya46 numarası olsa anında alıcam
44.66 gibi bir şey bu 44.5'dan biraz daha büyükOğlum 43-44 giyiyor. Bu 44.5 mu
Outdoor koşu ayakkabısı kanka pazarda çakma airforce 1400 tl satılsığını düşünürsek ihtiyacın varsa kaçırma renginide gayet beğendim şahsençok arada kaldım alınır mı bilemedim ya
adidasın spor ayakkabılarının ölçüsü normale kıyasla 1 beden büyük almanız gerekiyor muhtemelen dar olur çok kısa sürede patlar misal ben 43 giyiyorum 44 2/3 oluyor bu tabloyu referans alın ayağını ölçün çocuğun kaç santimse ona göre alın 44 2/3'ün 27.7 santim gözüküyor benim ayağım 27.1 santim ve ayağıma tam oluyor 44 almıştım dar olmuştuOğlum 43-44 giyiyor. Bu 44.5 mu
Hiç kötü değil spor amaçlı kesinlikle alınır.Bisiklet kullanırken kullanmak için alınır mı ? Renk çok kötü yacüzdan gidiyor renge bakınca
![]()
dışarıda da giyilir ama ben tercih etmem spor, yürüyüş, fitness vb için aşırı iyi pişman etmezçok arada kaldım alınır mı bilemedim ya
fiyat değişmeden alın pişman olunur kaçırılırsaOutdoor koşu ayakkabısı kanka pazarda çakma airforce 1400 tl satılsığını düşünürsek ihtiyacın varsa kaçırma renginide gayet beğendim şahsen
Bedava zaten son ürünler sanırımHiç kötü değil spor amaçlı kesinlikle alınır.
dışarıda da giyilir ama ben tercih etmem spor, yürüyüş, fitness vb için aşırı iyi pişman etmez
fiyat değişmeden alın pişman olunur kaçırılırsa