Rx 580 4gb / 480 alacağım neye dikkat etmeliyim?

4GB olanlarla raven kazdılar zamanında ve o daha kötü bence.
Hocam garanti belgesi, faturası, kutusu güvenlik etiketi üstünde olan bir tane buldum, yoksa tüm kartlarda azda olsa risk var sıcaklığı yüksek çıkar büyük ihtimalle macun ile yenilerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1660ti 1660super piyasasını bilmiyorum ama daha güvenli olabilir
Piyasası daha pahalı hocam

rx570 580 modelleri özellikle 8gb olanları pandemi sürecinde aylarca %100 de çalıştırıldı köle gibi ben o serilere yanaşmazdım

mining için*
Hocam tavsiye edebileceğiniz bi ilan vs varmıdır

rx580 devri bitti hoca temizi kalmadı, koleksiyonluk onlar da
Hocam faturası, g belgesi(bitmiş sadece belgesi var) , kutusu Güvenlik etiketi üstünde olan bir tane buldum

Hocam garanti belgesi, faturası, kutusu güvenlik etiketi üstünde olan bir tane buldum, yoksa tüm kartlarda azda olsa risk var sıcaklığı yüksek çıkar büyük ihtimalle macun ile yenilerim

Piyasası daha pahalı hocam

Hocam tavsiye edebileceğiniz bi ilan vs varmıdır

Hocam faturası, g belgesi(bitmiş sadece belgesi var) , kutusu Güvenlik etiketi üstünde olan bir tane buldum
güvenlik etiketi varsa daha kötü yıllardır bakimsiz demektir

Hocam bakımını ben yaparım en azından içini ben açıyorum, normalde güvenlik etiketi açık olanlara bakıyordum
İmkan varsa Nvidia bak piyasası ne şuan bilmiyorum ama GTX 1650S veya 1660 falan zorlayıp alabilirsen daha mantıklı olur. RX 400-500 biraz sorunlu ne olacağı belli olmaz.

İmkan varsa Nvidia bak piyasası ne şuan bilmiyorum ama GTX 1650S veya 1660 falan zorlayıp alabilirsen daha mantıklı olur. RX 400-500 biraz sorunlu ne olacağı belli olmaz.
Hocam onların piyasaları çok uçuk malum Nvidia cılar sanki altın satıyolar ekran kartı yerine

Güvenlik etiketi hastalık gibi ya, ben de özellikle etiketi olanları alıyorum sonra bir de etiketi çıkarsa değeri düşer satamam diye bakım da yapamıyorum o şekilde kullanmaya devam ediyorum 😀
Benim satmak gibi bir derdim yok o yüzden rahatım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,794
Üyeler
190,806
Son üye
MyEo
Geri