🔥İndirim GamePower Suki Mekanik Mavi Switch Puding Keycaps Türkçe Q 🔥 1739 TL 🔥

Çok para. Dün 249'a aldım 🤣. Satıcı muhtemelen bir 9 eksik girmişti ve yine muhtemelen iptal edecek ama daha önce hiç görmediğim bir klavyeyi iki gündür tesadüfen görmem ilginç ya🙂.

Bence 1750 etmez gibi ama tam boy kırmızı/mavi switch ve ışık geçiren tuşlar güzel özellikler. Kablosuz olsa belki 1750 ederdi.

gampower yazan herşeyden uzak duruyorum.2 tane klavye almıştım hepsini 5 ay kullanamadan bozuldu bazı tuşlar basmıyordu keza mönitörleride öyle.

gamepower urunlerı kısa surelı kullanım uzun surelı degıler

gampower yazan herşeyden uzak duruyorum.2 tane klavye almıştım hepsini 5 ay kullanamadan bozuldu bazı tuşlar basmıyordu keza mönitörleride öyle.
her ürünü değil ama çoğunluğu öyle örneğin imzadaki klavyeyi uzun zamandır kullanıyorum ve memnunum

her ürünü değil ama çoğunluğu öyle örneğin imzadaki klavyeyi uzun zamandır kullanıyorum ve memnunum
reisim kendime arkadaşıma ladım güvenip söyledik yüzümü kara çıkardı ogündür hiç bir ürünün almıyorum çevremede aldırmıyorum.

reisim kendime arkadaşıma ladım güvenip söyledik yüzümü kara çıkardı ogündür hiç bir ürünün almıyorum çevremede aldırmıyorum.
olabilir zaten ismine şüpheyle yaklaşıyor insanlar belirli ürünleri dışında çoğu ürünü kötü ben bunu nispeten ucuza almıştım sorunda yaratmadı bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri