Aydi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 562
45 olsa ancaAl sata gider mi (2 adet aldım farklı hesaplarla vade farksız) güzel oldu fatura lazımdı
45 olsa ancaAl sata gider mi (2 adet aldım farklı hesaplarla vade farksız) güzel oldu fatura lazımdı
Bu şekilde de alınır bence hocam. Yukarıda bir arkadaş xmp sorunu olduğundan bahsetmiş ama bilmiyorum detayını. Bu şekilde alıp anakartını sonradan da değiştirebilirsin.O kadar bütçem yok hocam bu şekilde aksam almayı düşünüyorum alınır mı?? Stok bitmez umarım
Denetimlerde şu faturası kesilmiş bilgisayarlar nerde diye sorulsa da gösteremeyince görsek ne olacak. Art niyetlilerin ödüllendirildiği sistemden bıktım usandım artık.Herkesin yapıyor olması bu durumun etik olduğu anlamına mı geliyor?
O zaman insanlar kaçak elektrik kullandığında da bir şey demeyelim
Çünkü kullan kişiye niye kullanıyorsun diye sorduğumuzda herkes yapıyor ben niye yapmayayim diyecek kişi.
O zaman bizde haklısın kardeşim sende yap o zaman mi diyelim?
Bu olay vergi kaçırmak değil vergiden kaçınmak biliyorum.
Arkadasim şirket üstüne pc aldı. Ona da aynı şeyi söyledim.
Yanlışa yanlış demeye devam edeceğim.
Norveç gibi olmak istiyoruz ama kimse kendinden başlasin istemiyor.
Da neyse hocam fazla uzattım herkes kendi bildiğini okuyacak sonuçta.
Dediğin gibi bu olay ne de olsa "yasal".
Post automatically merged:
Banlik bir durum yok.
Kullanıcının hakkına girip bir de karşı tarafı suçluyorsun sizi bu kadar bağırta ne diye. Ülkedeki kanunları bilmiyorsun bari ragebait yapmayı bil be kral yaBireysel faturayı gider gösterebiliyorsun şahıs şirketinde zaten? Sende konudan bi habersin uzatma ya. Bunu ticari maksatla sürekli yapmak ceza yemene sebep olabilir. Ki ben bu şekilde yapmıyorum bu ürünün fiyatı iyi geldi sordum sadece. Bende ceza yiyebilirim diyelim bu riski alıyorum. Benim anlamadığım sizi bu kadar bağırtan ne?
Herkes çalıyorsa ben de çalarım kafası mükemmel yaGider göstermenin devleti dolandırmak olduğunu düşünen birisine bir şey açıklamaya gerek yok. Anlayabilecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Adam şirketine faturalı vade farksız 6 taksitli PC satıyor bunu alıp gider gösteriyim diyince devleti dolandırmış oluyorsun diyorsun. Bu forumun sahibi dahil TR’de bunu yapmayan biri olduğunu sanmıyorum çünkü bu tamamen yasal bir şey? Konudan bi habersin ama vergi kaçırmak böyle bir şey değil emin olabilirsin.
bu gibi durumlar fiyata göre değerlendirilir bir de oyuna göre para verdikçe daha iyisini alabilrisin çünkü.Beyler oyun oynamak için kötü işlemci diyorlar yavaş diyorlar
Hiç iyi değilmiş oyunlarda o yüzden oyun oynayacaklar için alınmaz bencebu gibi durumlar fiyata göre değerlendirilir bir de oyuna göre para verdikçe daha iyisini alabilrisin çünkü.
ben pek anlamamda hangi oyunlar için kötü cs pubg felan mıHiç iyi değilmiş oyunlarda o yüzden oyun oynayacaklar için alınmaz bence
Bireysel faturayı gider gösterebiliyorsun şahıs şirketinde zaten? Sende konudan bi habersin uzatma ya. Bunu ticari maksatla sürekli yapmak ceza yemene sebep olabilir. Ki ben bu şekilde yapmıyorum bu ürünün fiyatı iyi geldi sordum sadece. Bende ceza yiyebilirim diyelim bu riski alıyorum. Benim anlamadığım sizi bu kadar bağırtan ne?
İslemci dayalı oyunlarda daha düşüktür muhtemelen, azıcık baktımda pek bilgim yok benimde ama düşük diyorlar işlemci oyun içinben pek anlamamda hangi oyunlar için kötü cs pubg felan mı