PLan Libertas. YKS 2026 1 senemi daha vermek istemiyorum

Reaksiyon skoru
0
Ben hasan bu forumda yes denen sövülesi şey için program gibi tutacam son 93 gün var eğer başlamazsam cidden büyük sıkıntılarım olacak bu ... bir senemi daha vermek kesinlikle istemiyorum kötü bir ünite sürünmek istemiyorum planlarım hedeflerim ve hayallerim için 3 ay sevmediğim nefret ettiğim birşeye katlanmak makul gelmeli gelmek zorunda herneyse tek diyeceğim şey mezuna kaldım netlerimi bilmiyorum bu ayın 30 unda 3d denemesinde görülecek 13 gün var ayrıca 12. sınıftada maksimim 55tyt 30 alt yaptım Bismillah diyip başlayalım

Ben hasan bu forumda yes denen sövülesi şey için program gibi tutacam son 93 gün var eğer başlamazsam cidden büyük sıkıntılarım olacak bu ... bir senemi daha vermek kesinlikle istemiyorum kötü bir ünite sürünmek istemiyorum planlarım hedeflerim ve hayallerim için 3 ay sevmediğim nefret ettiğim birşeye katlanmak makul gelmeli gelmek zorunda herneyse tek diyeceğim şey mezuna kaldım netlerimi bilmiyorum bu ayın 30 unda 3d denemesinde görülecek 13 gün var ayrıca 12. sınıftada maksimim 55tyt 30 alt yaptım Bismillah diyip başlayalım
9 aydır hiçbir çalışma yapmadan yatıyorsan kalan 3 aydan da bir şey olacağını sanmıyorum.

Bende 120 gün var yparım 90 gün var yaoarım diyordum son 1 hafta kala Çalışmaya bi tık başladım son 1 gün kala gerçekten çalıştım ve mezuna kaldım sonra Mezun senemdede farklı olaylar oldu son 45 hün kala Çalıltım şuan yine mezuna kaldım sonrası uzun hikaye ama Ya şimdi ya asla

Ayrıca Unutama Şeytan Hiç bir zaman İbadeti Yapma Demez Yani Mesela Namaz’ı kılma Demez Öyle dese anlarsın kendini düzeltirsin
Her zaman Sonra kılarsın vakit daha var Sıcacık yatağından Mı çıkacan ne güzel oturuyon otur rahatını bozma sonra yaparsın der

Nefis de öyledir bak mesela Sözde Saat 1-2 de Traşa gidecektim Yoksa Yer bulamıyorsun bayramda Ya daha var dedim İnternette Takıldım bak Şimdi Saat 16:45 oldu Daha yeni gidecem bu mesajı yazınca aklıma geldi 😅 İnşallah Boş yer vardır

Kısaca Asla Ama asla erteleme emin ol bana güven O sonraların asla sonu gelmez Taki iş işten geçtiğinde ve bunu fark edene kadar ben yaptım bir Aptallık Sen yapma

Bugün hiçbirşey yapmadımm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9 aydır hiçbir çalışma yapmadan yatıyorsan kalan 3 aydan da bir şey olacağını sanmıyorum.
Usta ARALIKLARLA ÇALIŞTIM AMA MAKSİMUM 2-3 HAFTA ARALIKSIZ ÇALIŞTIM

Bugün bir okuma kitabı bitirdim atomik alışkanlıklar diye Yarında 6 saat ders çalışabilir 3 saatte kitap okuyabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sıkı bir çalışmayla istediğini elde edebileceğini düşünüyorum ama her geçen gün hanene bir eksi daha yazar.
Bunu farkettim o yüzden buraya yazıyorum bi sorumluk hissetmek için yoksa asıl hedefim YKS değil 4 sene boyunca kafandakileri yapacağım bir ortam Buda ilk 15 k daha iyisi 5k ea da olur

Şimdi 10 günde problemler ve paragraf dil bilgisi çözeceğim 2 ünite dil bilgisi 2 ünitede problemler çözecem tahmini 6 saat çalışacağım

çalışmadım çok uzatmayacağım bahanesi yok buraya bidaha çalışmadım yapmadım etmedim yazmak istemiyorum utanıyorum kendimden kötü hissettiriyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,292
Üyeler
190,341
Son üye
ferdi15tr
Geri