Thunderobot 420 hz Monitör alınır mı?

Marullar

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
11000
https://www.gaming.gen.tr/urun/8149...-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ arkadaşlar 2 monitör arasında kaldım buna baktığım zaman kağıt üzerinde mükemmel fp gözüküyor ama hiçbir test bulamadım.
%100 güvenli kaliteli ama diğerine göre bi tık daha geride kalıyor sizce ne yapmalıyım?

Sistemim 4060ti R5 7600 ddr5 32 gb ram

fps oyuncusuysam düşünmeden thunderobotu alırdım fiyatı çok uygun

@Tayfunns hocam değeleri güzel demişti e fiyatı da uygun marka da bilinmedik bir marka değil neden almayayım ki :) . He 420hz bu fiyata asus olsa değeleri yakın olsa onu alırsın ama rakibi yok

@Tayfunns hocam değeleri güzel demişti e fiyatı da uygun marka da bilinmedik bir marka değil neden almayayım ki :) . He 420hz bu fiyata asus olsa değeleri yakın olsa onu alırsın ama rakibi yok
Hocam siz bilirsiniz yanında hangi kabloyu yolluyorlar acaba kablodan kabloya hz ayarları değişebiliyor örnek 420 hz ise kablo yüzünden maks 240 oluyor gibi tam bilgim yok

Hocam siz bilirsiniz yanında hangi kabloyu yolluyorlar acaba kablodan kabloya hz ayarları değişebiliyor örnek 420 hz ise kablo yüzünden maks 240 oluyor gibi tam bilgim yok
Firma 420hz monitör ürettiyse gerekli kabloyu koyar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,957
Üyeler
190,838
Son üye
Vidar4212
Geri