🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

420 hz modelini alan olursa inceleme yaparsa sevinirim , yoksa son gün almayı düşünüyorum

direkt iptal et hocam bunu bence
Hocam geldi benim samsung monitör çok iyi iyiki iptal etmemişim. Hem kavisli olması hem dedikleri gibi üründe hiçbi sorun yok testleri yaptım. Bide akıllı tv gibi bluetooth wifi kumandası flan baya bişeyi varmış bunun

kullanıyorum iyi ama 5 para etmez 11k ya , 7 ye almıştım , hatta 4 kere ölü piksel yüzünden değiştirdim vatandan , 2 yıl garantisi kaldı 8 e bırakırım
7000 TL’ye Akakçe.com’da fiyat geçmişine bakıldığında hiçbir zaman düşmemiş 10 bit ekran 1.7 milyar renk sağlam duruşu ayağı bile dört adet vida ile vidalanıyor bu tür pivot olmayanlar da bu kadar sağlam hiç denk gelmedi beş para etmez derken açıklarsanız ona göre karar verelim ben 10.300 TL’ye Amazon’dan birkaç saat önce sipariş ettim Philips’in evinası var alan geri gönderiyor mesela seçenek varsa iptal edebilirim bu özelliklerde bir de açıklarsanız beş para etmez kelimesini detaylarını memnun oluruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar az bir miktar fark vererek şu ürün dururken bence hiç Yanaşılmaz https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aq5a.html
Güzelce tebessüm ettirebilecek bu niteliklerde bir ürün var ise paylaşın da ona göre değerlendirme yapalım

7000 TL’ye Akakçe.com’da fiyat geçmişine bakıldığında hiçbir zaman düşmemiş 10 bit ekran 1.7 milyar renk sağlam duruşu ayağı bile dört adet vida ile vidalanıyor bu tür pivot olmayanlar da bu kadar sağlam hiç denk gelmedi beş para etmez derken açıklarsanız ona göre karar verelim ben 10.300 TL’ye Amazon’dan birkaç saat önce sipariş ettim Philips’in evinası var alan geri gönderiyor mesela seçenek varsa iptal edebilirim bu özelliklerde bir de açıklarsanız beş para etmez kelimesini detaylarını memnun oluruz

Güzelce tebessüm ettirebilecek bu niteliklerde bir ürün var ise paylaşın da ona göre değerlendirme yapalım
VG27AQ5A ve vg27aql5a da Coil whine şikayetleri var.

vg27aql5a bu modeli Yozgatlı ya Vatan’dan al demiştin birkaç gün önce Cihan karasu nun dediği gibi beş para etmez görüşünün aksine bu işin piri olarak sizin daha olumlu ve gerçekçi yorumlar yapacağınıza inanıyorum fakat hangi Marka ve modele demir atsak illa bir kusur oluyor şu KTC yi aldım geçen hafta ışık sızması yok ölü piksel yok hiçbir hata yok fakat arka joystick düğmesi sorunlu sol tarafa basmıyor 7000 TL civarlarında efsaneydi

Kullandığım 240 üstü çoğu monitörde var coil whine az veya çok bu arad 420 hz geldi ekranmda garip gölgeler beliriyor anlşayamadım neden olabilir

420 HZ'de çalıştıramadım bir türlü onda sorn var sanırm

Son düzenleme:

1773962162977.webp

makbuzu çıkardım direk 7.499 tl almışım

Thunderobot ZF25F400L-TUR 24.5 Inç 420Hz modeli geldi 420 Hz'de çalışmadı fakat 400 hz'de Advanced OD ayarında ghosting ve sorun olmadan çalışıyor. MPRT modu falan var 1 ms oluyormuş ama parlaklık biraz az. Renkler iyi, sızma 1 kısımda var. Backlight bleeding ortalama. Coilwhine var ama ben 300+ hz her monitörde yaşadım nerdeyse

vg27aql5a bu modeli Yozgatlı ya Vatan’dan al demiştin birkaç gün önce Cihan karasu nun dediği gibi beş para etmez görüşünün aksine bu işin piri olarak sizin daha olumlu ve gerçekçi yorumlar yapacağınıza inanıyorum fakat hangi Marka ve modele demir atsak illa bir kusur oluyor şu KTC yi aldım geçen hafta ışık sızması yok ölü piksel yok hiçbir hata yok fakat arka joystick düğmesi sorunlu sol tarafa basmıyor 7000 TL civarlarında efsaneydi
Yozgatlı mağazadan almak istiyorum dedi. 3 tane monitör değişti sorunluydu. Ben de vatana gidip alırsa sorun yaşamaz diye düşündüm. Kontrol ettirebiliyor ya o yüzden.

Thunderobot ZF25F400L-TUR 24.5 Inç 420Hz modeli geldi 420 Hz'de çalışmadı fakat 400 hz'de Advanced OD ayarında ghosting ve sorun olmadan çalışıyor. MPRT modu falan var 1 ms oluyormuş ama parlaklık biraz az. Renkler iyi, sızma 1 kısımda var. Backlight bleeding ortalama. Coilwhine var ama ben 300+ hz her monitörde yaşadım nerdeyse
Ekran kartı gibi monitörlerde de cw standart olmaya baslayacak gibi gözüküyor. Bu kötü. Vg27aql5a, Q27g4zr, XG27acs, 27m2n3501pa, M27Q2 qd, Lenovo 27ud-10, xg32ucwmg şimdi de thunderobot.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,106
Üyeler
190,690
Son üye
enessenizm
Geri