HzMsü
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Asus prime B650 M R kullanıyorum 7800x3d ile7800x3d işlemciyi calistirabilecek sıkıntı çıkartmayan en düşük bütçeli anakart onerebilirmisiniz
Asus prime B650 M R kullanıyorum 7800x3d ile7800x3d işlemciyi calistirabilecek sıkıntı çıkartmayan en düşük bütçeli anakart onerebilirmisiniz
ragebaitleme be brom sıktın ya seni kimse kaale bile almıyor uğraşıp duruyon birini sinir etsem diyeal en ucuzu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
konunun chipsetle alakası yok ve senin de gram bilgin yok.
bilmediğin konularda zırlamaragebaitleme be brom sıktın.
her konuda en bilgili benim brom maalesef, sen tum bildiklerini aklinda tut 20 ile falan carp iste ben bi o kadar unutmusumdurbilmediğin konularda zırlama
dçmfnvçlsdfnvjlsnfdlvn tamam bromher konuda en bilgili benim brom maalesef, sen tum bildiklerini aklinda tut 20 ile falan carp iste ben bi o kadar unutmusumdur
eyv canım iyi akşamlar seviliyondçmfnvçlsdfnvjlsnfdlvn tamam brom
senin aksineeyv canım iyi akşamlar seviliyon![]()
@Dodo93 hocam hangisi sizce daha mantıklı olur?
![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
A620 olması önemli değil zaten 7800x3d çok mhz ellemeye gelen bi işlemci değil max undervolt çekersin. 3 5 yaprak soğutucusu olan herhangi bi am5 anakart makul vrmler de çıplak kalmasın
İşte öyle olmuyor fazı düşük anakarta 7800x3d takarsan vrmler can çekişir7800x3dyi abartan tayfa geldi, herhangi bir am5 anakart calistirir. pcdeki tek isin oyunsa
can çekişmez dostum. bilmediğin konulara yorum yapma, bak bakayım 1h/1l nedir falan diye ezbere konuşma.İşte öyle olmuyor fazı düşük anakarta 7800x3d takarsan vrmler can çekişir
Tamam da fan ayarı ile vrmlerin ne alakası var , ben istiyorum ki adam bir kere alsın daha da arkasına bakmasın ayrıca neden bu kadar agresif konuşuyorsuncan çekişmez dostum. bilmediğin konulara yorum yapma, bak bakayım 1h/1l nedir falan diye ezbere konuşma.
fan ayari ne dostum benim ya... ne alakası var dedigimle..Tamam da fan ayarı ile vrmlerin ne alakası var , ben istiyorum ki adam bir kere alsın daha da arkasına bakmasın ayrıca neden bu kadar agresif konuşuyorsun