❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 4.785,99 TL

Razer Viper V3 HyperSpeed

Buda 2.200₺ bu nasıl arkadaşlar illa pro almaya gerek var mı
Pilli o agır olması lazim. Da v3 hyperspeed almaya calis. Amazon depodan uygun fiyata dusurursen al direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HyperSpeed versiyonları pilli diye biliyorum.

Bunda size katılıyorum bende Blackshark V2 Pro 2023 modeli var kulaklık menteşe kırılma problemi var diyor herkes ama ben 8-9 aydır aktif kullanıyorum 1 kezde yere düşürdüm bir sorun yaşamadım dikkatli ve düzgün kullanmaya çalışıyorum.
Yok hyperspeed bir kablosuz bağlantı teknolojisi. Da v3 hyperspeed kullaniyorum sarjlı mesela. Hyperspeed hepsinde var neredeyse.

Razer Viper 3 Pro'yı bir tanıdıkta denedim. Sağ tuşta sorun yoktu, güzeldi ama solun hissiyatını beğenmedim, pre travel sorunu vardı sanki. Fiyat ne olursa olsun kalite/kontrol şansa bağlı.

Alınır en düşük 4.3k ları falan gördü geçen yaz falan amazonda

Logitech PRO X SUPERLIGHT 2 daha iyi midir? DA V3 var şu an bende kablolu olan geçsem mi acaba?

Logitech PRO X SUPERLIGHT 2 daha iyi midir? DA V3 var şu an bende kablolu olan geçsem mi acaba?
direk hangisinin şekli sana uyuyuyorsa denedikten sonra mağazalarda vs. ona göre alman lazım. v3 bana çok tuhaf geldi mesela ama superlight tam elime oturdu deneyince direk anlaşılıyor zaten hangisinin sana uyduğu

Ben Razer öneriyorum.

Şöyle yap iki ürünün incelemesini ve yorumlarına bak daha sonra versustan iki ürünün karşılaştırmasına bak.

Son düzenleme:
Ben Razer öneriyorum.

Şöyle yap iki ürünün incelemesini ve yorumlarına bak daha sonra versustan iki ürünün karşılaştırmasına bak.
750tl markaya vermek değer gibime geldi hocam öbür mouse 3000 falan olsa mantıklı olurdu da bilemedim. Attığınız linkteki farklı ürün farklı ben v2 ultimate yi sormuştum 800mah batarya 3950 Ultra sensör , Nordic 54L15 var

750tl markaya vermek değer gibime geldi hocam öbür mouse 3000 falan olsa mantıklı olurdu da bilemedim. Attığınız linkteki farklı ürün farklı ben v2 ultimate yi sormuştum 800mah batarya 3950 Ultra sensör , Nordic 54L15 var
Hocam Razer alın önce zaten amazon satıyor denersiniz beğenmezseniz iade edip atk alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,292
Üyeler
190,341
Son üye
ferdi15tr
Geri