Çok kararsız kaldık ya vallahi xd3 kişi iyi konuşmuşunuz ha 10dk da![]()
bu benide düşündürdü ama bi mousea 5k vermek istemiyorumHocam sizce viper v3 pro mu 4785 TL ye yoksa bu mu 4000 TL ye kararsız kaldım : https://wraithesports.com/products/atk-blazing-sky-x1-v2-wireless-mouse?variant=49840228204737. Bu kadar az fiyat farkı varken razer ı mı tercih etsem diye düşündürdü
Yok değil incelemelerine göre Air bina göre batarya dışında biraz daha iyiBak bir de bu var bunu alırsak pad'e para kalmayacak ama en azından 800mah batarya var air den iyidir herhalde demi ?![]()
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
ne airmiş arkadaş a9 plusu sattırıp aldırcan şimdi bana xd.Yok değil incelemelerine göre Air bina göre batarya dışında biraz daha iyi
Hocam sohbet sardı3 kişi iyi konuşmuşunuz ha 10dk da![]()
diyorum 2.el zowie diyeÇok kararsız kaldık ya vallahi xd
bu arada ultimate 2.0 dan bahsediyorum.ne airmiş arkadaş a9 plusu sattırıp aldırcan şimdi bana xd.
Muhtemelen olduğu yerde yoktur ve 2. el ile uğraşmaz.diyorum 2.el zowie diye![]()
İşte 5 k vermiyeceksiniz Air alarak 3800 verebilirsinizbu benide düşündürdü ama bi mousea 5k vermek istemiyorum
Büyük ele gider mi ki airAir i alın bence eski mesajlara bakarsanız hangisinin iyi olduğunu yazdım tekrar yazmayayım
Al hocam tüm forum almalı bunu bencene airmiş arkadaş a9 plusu sattırıp aldırcan şimdi bana xd.
Dediğim gibi olmak yada olmamakgit anakart al önce
Air güzelde batarya çok kafa karıştırıyor
bu yeni çıkan markalar nasıl hocam bilmiyorum da atk gibi garip garip markalar nerden çıktı eskiden yoktu bunlarbu arada ultimate 2.0 dan bahsediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Muhtemelen olduğu yerde yoktur ve 2. el ile uğraşmaz.