Lpg mi ? İkinci el Elektrikli mi ?

Tjistplt

80+
Reaksiyon skoru
29
Selamlar dostlar şuan mevcutta 2024 urban 1.4 egea var düşük km de
Malesef benzini çok içiyor ve ona rağmen gitmiyor serviste kampanya varmış 32.500 landirenzo takıyorlarmış LPG

Sizce taktırıp 3 sene mi kullanmak mantıklı yoksa B segmenti bir elektirikli mi almak ikinci el mokka vb.

Malesef benzini çok içiyor ve ona rağmen gitmiyor serviste kampanya varmış 32.500 landirenzo takıyorlarmış LPG

Sizce taktırıp 3 sene mi kullanmak mantıklı yoksa B segmenti bir elektirikli mi almak ikinci el mokka vb.
hocam lpg takmak mantıklı

Uzun yol yapıyorsanız elektrikli sıkıntı. Uzun yol yapmıyorsanız da yaşadığınız yeri siz biliyorsunuz, altyapı değerlendirmesi yapmalısınız eviniz altında şarj cihazı yoksa rahat edilebileceğini düşünemem. O motora LPG güzel gitmeli. Zaten aracın torku düşük bayağı bağırtırsınız çok yakması normal, LPG şart o arabaya.

Hocam yıllık yaptığın km ve uzun yoluna bağlı.

dusuk km fabrikasyon 1.0tce eco-g
veya
civic eco versiyonlari dusunebilirsiniz.

LPG taktırığp sorunsuzca kullanabilirsiniz, aracınız lpgye gayet uyumlu boşuna değişikliğe gerek yok.

Dostlar yıllık 8-10 bin km arası yapıyorum çoğunlukla şehir içi yapıyorum
En fazla kocaeli sakarya arası ayda bir gidip geliyorum

Bagaj bizim için önemli iki çocuk var
Bütçem pek yok en fazla bunu satıp 300-400 koyabilirim, evden şarj imkanım yok sitede oturuyorum

Lpg de bu zamlardan etkilenip artar diye düşünüyorum

Sizler ne düşünüyorsunuz bu kriterlere göre

Bütçem pek yok en fazla bunu satıp 300-400 koyabilirim, evden şarj imkanım yok sitede oturuyorum

Şarj edecek yerin yoksa LPG tak ama LPG pahalı gibi candan mühendislik var İstanbul da ona da bi sor. Hantallığı içinde yazılım ve pedalbox gibi ürün tak kayda değer iyileşme sağlar.

lpg en mantıklı tercih olur elektrik sıkıntı daha yetersiz gibi egea ile landirenzo uyumlu servis yerine dışarda taktırmanı tavsiye ederim garantiden çıkmıyor diye biliyorum onlarda dışarı yolluyor izmitteysen bi ara lpgdem sorun olmuştu izmit sanayideki anlaşmalı oldugu yere yolladı dışarda taktır fiyat farkı çok fazlaysa

Hocam izmitteyim tüm yetkili servisler sanayideki demal otogaz a gönderiyormuş landirenzo takıyorlarmış bu kiti fiat fabrikası gönderiyor dediler , mart ayı 32.500 kampanyalı fiyatmış
Dışardan fiyat almadım bi soracağım

Motorda lpg den kaynaklı ise sorun garanti dışı dediler bilmiyorum

istanbul candan muhendislik var oraya git taktır lpg devam et yarı fiyatına yakın paraya bağlatırsın ne marka istersen sana kalmış bence prins vs taktır güzel marka

Hocam izmitteyim tüm yetkili servisler sanayideki demal otogaz a gönderiyormuş landirenzo takıyorlarmış bu kiti fiat fabrikası gönderiyor dediler , mart ayı 32.500 kampanyalı fiyatmış
Dışardan fiyat almadım bi soracağım

Motorda lpg den kaynaklı ise sorun garanti dışı dediler bilmiyorum
candan muhendislikte brc platinum da dusunebilirsiniz.

Geri