PC de yapacak bir şey bulamamak

Reaksiyon skoru
11
Orta-ust segment bir bilgisayar dizdim. Çocuklugumdan beri hayalimdi, hala saka gibi geliyor. Fakat PC de yapacak bir şey bulamiyorum. Oynayacak oyun yok (zaten cok pahalilar ve oyunlara para vermeyi sevmiyorum),kendimi gelistirecek seyler yapmak da her zaman olunca insanin canini sikiyor. Ne onerirsiniz?

uzaklaş dışarı çık başka aktiviteler bul. bir şeyi sürekli yaptıkça zihnin monotonluktan sıkılır bu gayet normal, bu sadece pc için deigl

Sürekli oyun oynayacağım diye pc başında olursan sıkılırsan farklı şeyler yap daha sonra pcye geçersen sıkılmazsın.

Rust al tek seferlik sonsuz oynarsın fenasal sarıyor ekip varsa

Orta-ust segment bir bilgisayar dizdim. Çocuklugumdan beri hayalimdi, hala saka gibi geliyor. Fakat PC de yapacak bir şey bulamiyorum. Oynayacak oyun yok (zaten cok pahalilar ve oyunlara para vermeyi sevmiyorum),kendimi gelistirecek seyler yapmak da her zaman olunca insanin canini sikiyor. Ne onerirsiniz?

Popüler bilim kitapları okuyabilirsin, herhangi bir müzik aleti çalmayı öğrenebilirsin, yemek yapmayı deneyebilirsin.

bu tur seyler soylemenize hayranim fakat pc de yapilacak bir sey lazim. acaba blender mi ogrensem?...
Linux dünyasına katıl.
Windows bazen çok monoton geliyor uğraşmalık bir aktivite kalmıyor.

Herhangi bir dağıtım seç, Yükle, özelleştir , kendi farkını yarat, Telemetri gibi izleme şeylerinden uzak kal, Antivirüs felan derdi olmadan virüsler zaten çalışmıyor Linuxta,

Windows la çalışan oyunları Linuxta çalıştırmaya çalış.

Hatta Native Linux desteği olan oyunlar oluyor, onları herhangi bir fps drop olmadan seri çalıştırırsın.

Terminal gereken yerlerde Gemini bana çok fena derecede yardım ediyor. Çok küçük ayrıntılara kadar anlatıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak mesela bu Özelleştirdiğim mint cinnamon

Screenshot from 2025-01-04 19-53-30.webp

Bu da şimdi kullandığım Zorin OS

screenshot-from-2026-03-15-12-49-55-webp.webp

Şahsen ben 5080 li sistemimi sattım yeni aynı nedenden dolayı, ilk düşünce sizin gibi çocukluk hayaliydi fakat oyunların büyüdükçe beni çekmediğini anladım, size önerim 3d yazıcı alıp eğlenceli figürler basabilirsiniz.

Farklı şeyler yap sadece PC için değil her şey için diyorum sürekliliği yorar sıkar adamı ordan kalk televizyonun başına geç dizi film izle oyundan bile soğursun öyle manyak Sarar uzun zaman sonra oda sıkar, aslında sıkmaz ama ara vermek istersin. Dışarı çık arkadaşlar ile takıl hiç olmaz ise tak kulaklığı Allah ne verdiyse yürü gece vakti ben hep öyle yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın dediği gibi rust al fivem felan dene değişik tatlara bak. televizyonda gördüğümüz klişe Türk dizi filmlerinden bahsetmiyorum ama istersen öneride veririm dünyaca ünlü ustaca çekilmiş izleyiciyi büyüleyen yapımları seyret, mazerunner, the hunter Games gibi tanıdığım her ablamın abimin okuduğu filmlerininde olduğu okuyabileceğin top seviye kaliteli kitaplar okumayı dene

rdr2

Pc zevk vermiyor dünyanın en büyük yalanı. Arkadaşım yok de daha doğru olur. Eğlendiğin arkadaşların varken zevk almama şansın yok

kendine ekip bulup gta da rp yapabilirsin veya mc falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri