Öneri 30k altına oled monitör öneri

vRexsu2

80+
Reaksiyon skoru
20
Bütçe
30000
30k altında oled ne monitör alabilirim taksit olması da benim için önemli buna göre uygun monitör var mı

ben şu ürünü aldım hem kendi soğutma bloğu çok başarılı olduğu için hemde bunun 1 nesil altı qd oled olan modeline kıyasla sorunların giderildiği için ve aynı zamanda NEO YAKINLIK SENSÖRÜ olduğundan ben masa başından kalkınca otomatik ekranı kapatıyor ve piksel temizliyor. ben geldiğimde ise geri açılıyor yani oledmiş amanmış yanmasınmış vs. gibi bir çok zahmetin önüne geçmekle beraber kendi ömrünü kullanılmıyorken hem koruyup hem uzatıyor. bu yüzden aldım aslında rog kalitesi falan ekossitemini kurmam onların rahatlığı falan daha oralara gelmiyorum bile.
ve alırken de saatlerce yurt dışı ve yurt içi tüm değerlendirmeler forumlar alt üst ettim sonuç olarak çok çok memununum. 5 gündür bende inanılmaz bir cihaz gerçekten.
bu fiyat bandında tabi rakipleri var yok değil. fakat bu kdar otomatsyon ve optimizasyon işlemlerini tek başına yapan başka cihaz da yok kabul etmek lazım.
ayrıca 3 yıllık garantisinin içine oled yanığı bile dahil. ve bazı kullanıcılar sorun yaşadığında anında adamların garantisi müthiş destek vermiş.

Xg27aqdmes mi yokösa yukardaki dell mi aradaki fiyata değer mi dell
Dell daha iyi satış sonrası destek sağlıyor ve daha yüksek parlaklığa sahip. Ama garanti de her iki marka da üzebilir. Dell evine gelip değişim sağlıyor. ASUS xg27aqdmes modelinde daha fazla yanma koruyucu özellik var. AW2725D genel olarak daha üst seviye bir model. Parlaklık olarak kırpılmadı çünkü.

Dell daha iyi satış sonrası destek sağlıyor ve daha yüksek parlaklığa sahip. Ama garanti de her iki marka da üzebilir. Dell evine gelip değişim sağlıyor. ASUS xg27aqdmes modelinde daha fazla yanma koruyucu özellik var. AW2725D genel olarak daha üst seviye bir model. Parlaklık olarak kırpılmadı çünkü.
herhangi bi yanma durumunda dell in kaç yıllık garantisi var asusun 3 yıllıkmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde 5 bin tl ye gerçekten değer mi yani sizce

herhangi bi yanma durumunda dell in kaç yıllık garantisi var asusun 3 yıllıkmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde 5 bin tl ye gerçekten değer mi yani sizce
Parlaklığı düşükte kullanıyorsan değmez. Xg27aqdmes alabilirsin.

Tüm Dell monitörlerde 3 yıl yanma dahil garanti var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,452
Üyeler
197,194
Son üye
Klaxxon06
Geri