Maxwell35
80+
- Katılım
- 19 Mart 2026
- Mesajlar
- 12
- Reaksiyon skoru
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #27
konunun özeti bu.
internet yavaş eee fibere geç, yok
memnun değilim sağlayıcıdan eee değiş,yok
2 senedir düzgünce çalışan bir şeyi bozup düzeltmiyorlar. Destek ekibi geliyor ve beceremiyor. Kusura bakma ortada haksızlık var. Fiber internete neden düşman olayımki? Bu tür forumlara yazıyorum çünkü belki bir ihtimal TT bu yazıyı görür vs. diye. Eğer çözüm yoksada kibarca cevap verirsin "adama olana çok bile" diyerek değil. Diğer forumlarda aldığım tepkiler hiç burdaki gibi tersleyici olmamıştı. Ayrıca da bir şeyi bilsenizde 40 bilene danışmakta fayda vardır. Bunda ayıp bir durum yok.Gereksiz tartışma oluşmuş ama konu sahibine karşı tavır alanlar bir tık haklı.
Hak ettiğin hizmeti alamıyorsan ve uzun süredir bu sorun devam ediyorsa, sözleşmende yer alan hiçbir şeyi elde edemiyorsan dava açıp sözleşme feshi gerçekleştirebilirsin. Bunu dava açmadan, türk telekomda yapıyordu diye biliyorum ama garanti çözümü THH.
Türk telekom, vodafone, netspeed, türknet olmak üzere neredeyse hepsi türk telekoma bağlı 4 farklı ISS deneyimi yaşadım. 1'inde sorun çıkmadı. Özellikle türk telekomu 5 - 7 yıl gibi bir süre kullanmama rağmen ne sorun yaşadım ne de değiştirdim. Burada ki olay alt yapı.
1 - Alt yapın yoksa Türk Telekom müdürlüğüne başvuruda bulunacaksın. Red gelirse daire sakinleri ile beraber imza toplayıp tekrar başvuracaksın. Yine red gelirse türknet'e, bina olarak gigafiber ya da fiber istiyoruz diye başvuru yapacaksınız.
2 - Hiçbir koşulda alt yapı gelmiyor ve türk telekom sizi mağdur etmeye devam ediyorsa, bireysel olarak farklı sağlayıcılara yöneleceksiniz.
Forumda şikayette bulunmak, serzenişte bulunmak size hiçbir şey katmaz. Bu forumu okuyan bizlerden de hiçbir şey eksiltmez. Oturduğunuz yerden düzelsin diye beklerseniz, daha çok mağdur olursunuz.
Size tavsiyem ;
Türk telekom ile sözleşme feshi konusunda konuşun. Gerekçe olarakta destek kayıtlarına bakmalarını, sözleşmede yer alan hizmeti uzun süredir alamadığınızı söyleyin. Biz böyle bir işlem yapamıyoruz derlerse, THH'ye konuyu tüm detaylarıyla, hizmet başlangıç tarihi, yaşanan sorunun devam ettiği süre v.b şeyler ekleyin dilekçenize. Elbet sizin işinize yarayan bir karar çıkar. Türk telekomdan veya THH'den.
Yok ben yukarıda ki gibi şeylerle uğraşamam vaktim yok ya da üşeniyorum derseniz, sözleşmeniz bittiğinde firma değiştirin. Şubesi olmasına gerek yok. TürkNet, Speednet, Vodafone, Turkcell gibi firmalara internetten 5 dakikada başvuruyorsunuz. Üstelik yazdığım ilk 2 firmada taahhütte yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 kez operatör değiştirdim 2'si internet sağlayamadı bile. Az çok demiyorum yani yoktu direkt.konunun özeti bu.
internet yavaş eee fibere geç, yok
memnun değilim sağlayıcıdan eee değiş,yok