Amazon siparişi sorunsuz gelir mi?

dostecann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
735
Selam dostlar. Dün gece monitör standı ve fiyatı bin liraya taşımak için iki hazır çorba ekleyip aldım. Şöyle ki ödeme alındığında siparişler "ödeme seçeneklerinde düzenleme yapılması gerekiyor" olarak kaldı. Müşteri hizmetlerine bağlandım. Ödeme sizden alındıysa sıkıntı yok dedi. Stant yine en azından takip kimliği verdi fakat çalışmıyor. Kolay gelsin ile gönderilecekmiş. Siparişler için bilgilendirme maili de gelmedi hiç. Bunları yaşayan olmuştur daha önce. Siparişiniz geldi mi sıkıntısız?

Ekler

• Screenshot_20260322_112802_Amazon Shopping.webp
    Screenshot_20260322_112802_Amazon Shopping.webp
    45.4 KB · Hit: 62
Amazon bazen sipariş kargoya verilme aşamasına kadar ücret almıyor. Kargoya verilme aşamasında kartından ücreti alıyor.
Eğer durum bu şekildeyse kargoya verilirken siparişinizin iptal olma olasılığı yüksek. Kart bilgilerini tekrar kontrol etmenizi öneririm.

Amazon bazen sipariş kargoya verilme aşamasına kadar ücret almıyor. Kargoya verilme aşamasında kartından ücreti alıyor.
Eğer durum bu şekildeyse kargoya verilirken siparişinizin iptal olma olasılığı yüksek. Kart bilgilerini tekrar kontrol etmenizi öneririm.
Ödemeleri benden alındı sipariş verirken. Sadece dediğim gibi siparişlerim sekmesi takılı kaldı veya mail bilgilendirmesi yapılmadı siparişinizi oluşturduk vb. diye.

stand gelir knk

Genelde ödemeyi alabildiğinde düzeliyor sanal kart limiti az olduğu zaman genelde böyle uyarıyla karşılaşıyorum ama her seferinde ödeme yöntemini gözden geçirdiğimde (yani limiti artırıp ödemeyi yaptırdığımda) düzeliyor. Acaba bankadan ödendi bilgisimi gitmiyor bunlara? Bence bir sıkıntı var tekrar teyit almanız iyi olacaktır.

Genelde ödemeyi alabildiğinde düzeliyor sanal kart limiti az olduğu zaman genelde böyle uyarıyla karşılaşıyorum ama her seferinde ödeme yöntemini gözden geçirdiğimde (yani limiti artırıp ödemeyi yaptırdığımda) düzeliyor. Acaba bankadan ödendi bilgisimi gitmiyor bunlara? Bence bir sıkıntı var tekrar teyit almanız iyi olacaktır.
Ödemeyi sipariş verirken yaptım. Ödeme yönetimini güncelle dediğimde bu siparişin ödeme süreci tamamlanmıştır yazısı çıkıyor.

Ödemeyi sipariş verirken yaptım. Ödeme yönetimini güncelle dediğimde bu siparişin ödeme süreci tamamlanmıştır yazısı çıkıyor.

O şekilde hiç başıma gelmedi. Bunuda öğrenmiş olduk.

Geri