Lpg mi ? İkinci el Elektrikli mi ?

istanbul candan muhendislik var oraya git taktır lpg devam et yarı fiyatına yakın paraya bağlatırsın ne marka istersen sana kalmış bence prins vs taktır güzel marka
Oraya da bir soracağım hocam ama garanti olayı bozulsun istemiyorum. Satınca garantili mi servis bakımlı mı diye soruyor millet

Oraya da bir soracağım hocam ama garanti olayı bozulsun istemiyorum. Satınca garantili mi servis bakımlı mı diye soruyor millet
dışarda yaparsan garanti dışı kalır ama serviste düzgün ayar yapamazsa aracın çöp olacak lpg işinde iyi usta çok az tr de ayar yapamıyorlar herkes montajı bir şekilde yapıyorda esas mesele ayar

Son düzenleme:
1.4 Egea ile 220 km/h hıza ulaştım. Devir çevirmedikten sonra atmosferik hiçbir araba gitmez. 6. viteste 100'le giderken dipgaz da yapsan o araba yol almaz.

1.4 Egea ile 220 km/h hıza ulaştım. Devir çevirmedikten sonra atmosferik hiçbir araba gitmez. 6. viteste 100'le giderken dipgaz da yapsan o araba yol almaz.
Ben performansında değilim hocam tasarruf yapayım istiyorum
Mevcutta ki aracıma lpg taksam mantıklı olur mu
Veya ikinci el elektirikli mi almam gerek diye ikilemde kaldık

Ben performansında değilim hocam tasarruf yapayım istiyorum
Mevcutta ki aracıma lpg taksam mantıklı olur mu
Veya ikinci el elektirikli mi almam gerek diye ikilemde kaldık

Günümüzdeki şartlarda LPG daha işlevli. Elektrikli araçlar için bir süre daha beklemekte fayda var.

Şahsen ben benzinde kullanırdım. LPG motora zamanla zarar veriyor. Zaten 32.000 TL ücreti 16.000 km yol yaparak ancak karşılayabiliyorsun. Lpg ile kilometrede ortalama 2 TL, benzinde ortalama 4 TL yakıyor Egea. Düşük devirde gazı eze eze kullandığında 3 TL'ye düşürmek mümkün.

ikinci el elektrikli alırsanız muhtemelen b segment olcak ve bagaj gerçekten önemliyse sizin için asla b segment almayın. ben b segment kullanıyorum keşke ailede 2 kişi olsakta arka koltukları söküp bagaja katsam diyorum bazen :D

Geri