Hocam ben HP ye güvenmiyorum indirimleri hiç gerçekçi gelmiyorHocam bekleyebiliyorsanız hepsiburada da ayakabılar %50 indirim alıyor adidas nike bu fiyatlara geliyor ben reebook aldım 1250ye düşünmenizi tavsiye ederim
amazonda ara ara under armoarlar indirime giriyor onlardan bak yazlık bu tarz ayakkabılar yamurda direkt suyu çekiyorMerhaba ayakkabı bakıyorum bütçem Max 1700tl uspa nın Spor ayakkabısını beğendim aşağı resmini koyacam fiyatı 1580 tl
Hocam markayı ilk defa duydum genelde ya HP yada ty dan yapıyorum kararsız kaldımamazonda ara ara under armoarlar indirime giriyor onlardan bak yazlık bu tarz ayakkabılar yamurda direkt suyu çekiyor
HangisiBen bu markadan nefret ettim artık. Maksimum 6 ay dayandı ürünleri. Geçen Hepsiburada indirimlerinden Converse aldım bakalım o ne kadar dayanacak.
Hocam haksız sayılmazsınız sürekli indirim üstüne indirim yapıyorlar yani aslına normal fiyattan satıyorlar ama indirim zamanları hariç 2500 geziyor benim aldığım reebook kendi sitesinde 2500 dü ben 1250ye aldım Reebok Unıc Run Iı modelde bu hocamHocam ben HP ye güvenmiyorum indirimleri hiç gerçekçi gelmiyor
under armour ı nasıl duymazsınız çok iyi marka ürünleri gayet iyi nike gibi amerikan firması zaten amazondan biraz araştır ürünleriHocam markayı ilk defa duydum genelde ya HP yada ty dan yapıyorum kararsız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisi
Bu model iyi midir?under armour ı nasıl duymazsınız çok iyi marka ürünleri gayet iyi nike gibi amerikan firması zaten amazondan biraz araştır ürünleri
bu benim kullandııgm aldıgım model benziyor yamurda su alıyor delikli oldugu için tam yazlık ayakkabı kışlık giyeceksen üstünde delik yada bez gibi şeyler olmayacakBu model iyi midir?