🔥İndirim IPad 11 inç 128GB Demo Açık Kutu 13.499₺(Vakıf like kartlılara özel 15bin üzerine 2500tl indirim)

balabanköfte

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
Vakıf like kartlılara özel 15bin üzerine 2500tl indirim var. Normalde teşhir ürünlerin garantisi olmaz ama demo ürünün fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantili olduğu yazılmış. Teşhire göre kozmetik durumu ve pil sağlığı çok daha iyi olacaktır

Başlıktaki fiyatın sadece vakıf banklılara ait özel bir kredi kartından hesaplanması olmamış.

demo olunca ne oluyor

demo olunca ne oluyor
Yıllar önce ipad mini 4 almıştım demo, firmalara kullanıcılar test etsin diye bazı uygulamalar yüklenemez olarak gönderiliyor cihazın işletim sistemini yeniden kurunca normal ipadden farkı kalmıyordu. Tabi 7-8 sene oluyor şu an böyle midir emin değilim.

Yıllar önce ipad mini 4 almıştım demo, firmalara kullanıcılar test etsin diye bazı uygulamalar yüklenemez olarak gönderiliyor cihazın işletim sistemini yeniden kurunca normal ipadden farkı kalmıyordu. Tabi 7-8 sene oluyor şu an böyle midir emin değilim.
Hala aynı

Merhaba pt'den kardeşim için ipad a16 128gb demo açık kutu aldım da bir mesajda bu ürünü aldığınızı belirtmişsiniz acaba ürün size kozmetik olarak nasıl geldi? dikkat etmemiz gereken bir şey var mı (depodan alacağız). Çünkü birkaç gün stok geldi gitti aynı model aynı renk için acaba iade edildi mi diye düşündüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,478
Üyeler
190,754
Son üye
musabchichek
Geri