🔥İndirim Asus ROG 27" 4K 1ms Pivot IPS Monitör 16.999 TL

Hocam bende 4k monitör almak istiyordum ve kendimce şu anda piyasada bulunan monitörler için bir analiz çıkardım. Yardımcı olursa ne mutlu bana. Ek olarak msi çok sert bir giriş yaptı dual mode ve kalite konusunda piyasada bulunmadığı için eklemedim henüz. Stokları gelince güncelleyeceğim tabloyu. Buyrunuz:

hocam eline koluna sağlık harika olmuş başka ürünler içinde yapıyor musun bu tarz tablolar forumla paylaşsan çok dua alırsın :D

Hocam bende 4k monitör almak istiyordum ve kendimce şu anda piyasada bulunan monitörler için bir analiz çıkardım. Yardımcı olursa ne mutlu bana. Ek olarak msi çok sert bir giriş yaptı dual mode ve kalite konusunda piyasada bulunmadığı için eklemedim henüz. Stokları gelince güncelleyeceğim tabloyu. Buyrunuz:

Süpersin dostum, teşekkürler. 2K için de önceden yapmış olduğun bir liste varsa dualarımızla bekleriz. :))

Hocam şu an güncel fiyatla senin listende en alınacak F/P hangisi hepsinin artı ve eksileri var. M27UP pahalandığı için mi yok? Bahsettiğiniz MSI modeli ne tam olarak? Bu arada konuda ki monitörde hoparlör yok siz listede var demişsiniz ve HDR 400 yok diyorsunuz fakat display sitesinde HDR 400 var gözüküyor ve 500 nit e kadar çıkıyor bu özellikle beraber.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı fiyata oled aldım
Nasıl?

Son düzenleme:
2K için liste:

Eğer 2k düşünen arkadaşlar varsa, Asus TUF VG27AQ5A modelini ciddi ciddi öneririm. Fiyatı da oldukça iyi eksisi ergo, vesa monitör kolu alırsanız harika olacaktır.
Hocam şu an güncel fiyatla senin listende en alınacak F/P hangisi hepsinin artı ve eksileri var. M27UP pahalandığı için mi yok? Bahsettiğiniz MSI modeli ne tam olarak? Bu arada konuda ki monitörde hoparlör yok siz listede var demişsiniz ve HDR 400 yok diyorsunuz fakat display sitesinde HDR 400 var gözüküyor ve 500 nit e kadar çıkıyor bu özellikle beraber.

Nasıl?
Hocam bende aslında tabloyu tam bu amaçla yaptım. Ben hoparlör aramıyorum, AOC düşünüyorum usb hub benim için daha hoş. Ama renkler daha canlı olsun dersen 8bit+frc (10bit) renk gamutu olan philips alınabilir hoparlör avantajı da var arkadaşın dediği gibi. Ama bu modellerin birçoğunda çok sorun yaşayan insanlar gördüm yorumlarında vs. şu anda bende almaktan vazgeçtim tabloyu yaptığımla kaldım. 4K'da dual mode yeni çıktı sayılır zaten biraz olgunlaşması lazım sanırım.

M27UP evet listeyi dün yaptım ve oldukça pahalıydı ama yeni pahalanmış. buna dikkat etmemiştim yoksa o da çok iyi bir seçenek.

Msi'da MAG 274UPDF E16M ve MPG 274URDFW E16M sanırım şu anda piyasanın en iyisi ama henüz piyasada bulunmuyor.

hocam eline koluna sağlık harika olmuş başka ürünler içinde yapıyor musun bu tarz tablolar forumla paylaşsan çok dua alırsın :D
Hocam monitör alacağım için sadece monitörler için yaptım. Monitör seçmek sanırım en zor iş. Şahsen bilgisayarımı toplarken bu kadar zorlanmadım. Ama piyasada bazı listeler mevcut bunları bir konuda paylaşayım. PSU, SSD ve RAM'ler için iyi listeler gördüm.

M27UP evet listeyi dün yaptım ve oldukça pahalıydı ama yeni pahalanmış.
Bu monitör cidden başarılı özelliklerde siyahlarda iyiydi. Hoparlörü ise bu fiyatta en iyisiydi 5W gücünde stereo hoparlör var film de izlersiniz. USB girişleri çok ve KVM özelliği sayesinde klavye fare de bağlı cihazlarda kullanabiliyorsunuz. Fakat şu an bu model stok hiç bir yerde kalmadığı için kalan yerlerde pahalı. 2 hafta sonra Amazon stok yenildiğini gelir yine.

Ama renkler daha canlı olsun dersen 8bit+frc (10bit) renk gamutu olan philips alınabilir hoparlör avantajı da var arkadaşın dediği gibi. Ama bu modellerin birçoğunda çok sorun yaşayan insanlar gördüm yorumlarında vs. şu anda bende almaktan vazgeçtim tabloyu yaptığımla kaldım. 4K'da dual mode yeni çıktı sayılır zaten biraz olgunlaşması lazım sanırım.
Philips modelinde hoparlör olsa ne olur 2W gücünde ses olsun yeter gibi hoparlör koymuşlar hoparlör için alınmaz yani. Renk gamutu olarak XG27UCS daha iyi değil mi? Dual mode olması güzel şey fakat normal 1080p 24 inç gibi görüntüsü net değil göz alışıyor fakat sadece 320Hz yüksek FPS oyun atarsın grafik takıntısı olan için iyi özellik değil 24 inç 1080p alsın daha iyi öyle diyeyim. XG27UCS fiyatı da geçen sene fiyatına inmiş 1 yıl içindeki ikinci en düşük fiyat denilebilir en düşük 14 bin o da yılın başı enflasyon farkından.

Kasımda aynı fıyata 6 takstıtle ps5 pro ıcın aldım memnunum

Kasımda aynı fıyata 6 takstıtle ps5 pro ıcın aldım memnunum
Siyahlarda nasıl hocam? Kamera ISO ayarını 100 ISO ayarlayıp çekim yapıp atma şansınız var mı? Göz ile aynı gördüğünüz şekilde çekim yaparsanız daha doğru olur.

ana monitor olarak 4k lazım banada 2k oled aldım oyun için. Önerisi olan varsa sevinirim.

Bu ürünün panelinde kronik problem var, alacak kimseye tavsiye etmem. Aynı monitörü çok sayıda mağazadan, e-ticaret sitesinden satın aldım. Kısa sürede ekranda beliren yatay çizgiler çıkıyor, üretici bunu kronik bir sorun olarak kabul etmiyor ancak reddit'te bile çok sayıda şikâyet olduğunu görebilirsiniz.

Ürünlerden iki tanesini iade süresi içerisinde geri gönderdim, iade edebildim. Diğer iki üründe ise yaklaşık 1 ay sonra problem belirdiği için ne yazık ki servis macerası yaşadım. Birinde rapor verdiler, diğerinde panel değişimi sağladılar. Özellikle belirtmek isterim ki tüm bu elime geçen ürünlerin üretim tarihi ve parti numarası farklıydı. Sonuncuyu zor bela sarı sitede satarak elimden çıkardım da kurtuldum, uzak durun derim.

Örnek;

1.5 seneyi geçti şuan sorun yok ama böyle bir sıkıntı olması canımı sıktı. Umarım bir süre daha gider böyle.

Ben bu monitörü 2.5 aydır kullanıyorum bir sorun olmadı sistemim rtx5080

Bu ürünün panelinde kronik problem var, alacak kimseye tavsiye etmem. Aynı monitörü çok sayıda mağazadan, e-ticaret sitesinden satın aldım. Kısa sürede ekranda beliren yatay çizgiler çıkıyor, üretici bunu kronik bir sorun olarak kabul etmiyor ancak reddit'te bile çok sayıda şikâyet olduğunu görebilirsiniz.

Ürünlerden iki tanesini iade süresi içerisinde geri gönderdim, iade edebildim. Diğer iki üründe ise yaklaşık 1 ay sonra problem belirdiği için ne yazık ki servis macerası yaşadım. Birinde rapor verdiler, diğerinde panel değişimi sağladılar. Özellikle belirtmek isterim ki tüm bu elime geçen ürünlerin üretim tarihi ve parti numarası farklıydı. Sonuncuyu zor bela sarı sitede satarak elimden çıkardım da kurtuldum, uzak durun derim.

Örnek;
Bu bahsettiğin durum 1 yıl sonrasında benimde başıma geldi. Servise gönderdim 2 hafta sonrasında düzeltip geri gönderdiler, kronik gibi duruyor dediğin gibi can sıkıcı

Geri