YandexAI 150 TL migros hediye çeki yeni, eskiden faydalananlar da yararlanabilir

striker_o

80+
Reaksiyon skoru
50
Yandex AI daha önce kurdu iseniz bütün verilerinizi silip temizleyin, ya da aplikasyonu silip baştan kurun.
Ardından yandex AI a giriş yapın ve profil fotonuza tıklayın.
Kod giriş kısmına
YBEREKET150
kodunu girin.
5 gün boyunca belirtilen görevleri gerçekleştirince sonunda 150TL Migros hediye çeki verilecek.
Daha önce herhangi bir yandex aı kampanyasından yararlandı iseniz ( geçen seferki migros promosyonundan mesela ) bile kullanılabilir ancak 5 gün boyunca daha önce görev yaptı iseniz yaralanamazsınız.
Umarım işinize yarar :)

Yandex AI daha önce kurdu iseniz bütün verilerinizi silip temizleyin, ya da aplikasyonu silip baştan kurun.
Ardından yandex AI a giriş yapın ve profil fotonuza tıklayın.
Kod giriş kısmına
YBEREKET150
kodunu girin.
5 gün boyunca belirtilen görevleri gerçekleştirince sonunda 150TL Migros hediye çeki verilecek.
Daha önce herhangi bir yandex aı kampanyasından yararlandı iseniz ( geçen seferki migros promosyonundan mesela ) bile kullanılabilir ancak 5 gün boyunca daha önce görev yaptı iseniz yaralanamazsınız.
Umarım işinize yarar :)
migros marketlerde mi geçerli yoksa sanalda vs de oluyor mu

Görevler nedir bu arada

Ana hesaptan TOD yapıyorum, bitmezse buna da el atarız.

migros marketlerde mi geçerli yoksa sanalda vs de oluyor mu
Her ikisinde de geçerli. Markette kullanırsanız 150 TL yi geçtiğiniz anda kullandırır, sanalda ise toplam tutarın %8 ini çek ile ödetiyor diye biliyorum dolayısı ile tutarınız 190 TL falan olunca kullandırır tamamını diye düşünüyorum.

Screenshot_20260323_211306_yandex ai.webp

Gecen seferde istanbul kart bonusu almıştım kod kisminda bu cikiyoe verileri vs. Sildim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,407
Üyeler
190,744
Son üye
jukebox
Geri