❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar neyin linkini vereyim anlamadım ki. Vatan gibi bireysel alışveriş yapacağınız yerler değil ki. Bir sürü re-seller var. Yurt dışından alışveriş yapıp ticari kimlikle getiriyor olmanız lazım. Ben size fiyatlardan bir görsel atayım.

Ekler

• IMG_0270.webp
    IMG_0270.webp
    68.8 KB · Hit: 291
Alıntıyı görüntüle
Çok kararsız kaldığımdan mal gibi 1 tane tek aldım 2.yi almaya karar verdiğimde stok bitmişti ya
2.yi göndermediler zaten ama ürünü alırken en fazla 2 tane alınabilir yazıyordu sitede ki 2 tane almıştım herhangi bir iptal gerektiren durum yoktu thh düşünüyorum bakalım bilmiyorum 2 tane gelse ddr5 geçicektim güzel olurdu

Arkadaşlar neyin linkini vereyim anlamadım ki. Vatan gibi bireysel alışveriş yapacağınız yerler değil ki. Bir sürü re-seller var. Yurt dışından alışveriş yapıp ticari kimlikle getiriyor olmanız lazım. Ben size fiyatlardan bir görsel atayım.
Bunlar sahte muhtemelen, çok fazla sahte ram bulunuyor.

arkadaş burayı diyorsa %2 düşüş var borsa gibi :D
O yüzde 2 düşüşün sebebi firmalar genelde bu dönemde stok eritirler ama bazı satıcılar (re-seller, distribütörler) fiyatları neredeyse yarı yarıya indirmiş. Türkiye de yok ama yurtdışında var böyle uçuk indirimler. Belli ki Ram piyasasında bir durum var

Stoğu olmayan ürünü atmışsın kim bilir kaç ay öncesinin ilanı, ayrıca attığın site alibaba devlet sırrı gibi saklamana gerek yok o fiyatlara hiçbir yerde ram yok dünayada :D

Arkadaşlar durum nedir ben olayı kaçırmışım. 109 sayfayı okumayı üşendim iptale mi düştü ramler ?

1774292787616.webp

Satıcının sadece 5 adet review'ı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar durum nedir ben olayı kaçırmışım. 109 sayfayı okumayı üşendim iptale mi düştü ramler ?
Hayır geliyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,779
Üyeler
190,639
Son üye
vedobaba58