mmS Bilişim
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
2.yi göndermediler zaten ama ürünü alırken en fazla 2 tane alınabilir yazıyordu sitede ki 2 tane almıştım herhangi bir iptal gerektiren durum yoktu thh düşünüyorum bakalım bilmiyorum 2 tane gelse ddr5 geçicektim güzel olurduAlıntıyı görüntüle
Çok kararsız kaldığımdan mal gibi 1 tane tek aldım 2.yi almaya karar verdiğimde stok bitmişti ya
Bunlar sahte muhtemelen, çok fazla sahte ram bulunuyor.Arkadaşlar neyin linkini vereyim anlamadım ki. Vatan gibi bireysel alışveriş yapacağınız yerler değil ki. Bir sürü re-seller var. Yurt dışından alışveriş yapıp ticari kimlikle getiriyor olmanız lazım. Ben size fiyatlardan bir görsel atayım.
Satmak için aldım vallaha ben ddr4 kullanıyorum çünküAynısından 2 tane alanlarınki teke düşmüş zaten, alınma imkanı olsa en mantıklılar 96 ve 64'lüklerdi zaten. 1x16 kime neye yarar
O yüzde 2 düşüşün sebebi firmalar genelde bu dönemde stok eritirler ama bazı satıcılar (re-seller, distribütörler) fiyatları neredeyse yarı yarıya indirmiş. Türkiye de yok ama yurtdışında var böyle uçuk indirimler. Belli ki Ram piyasasında bir durum vararkadaş burayı diyorsa %2 düşüş var borsa gibi
DRAMeXchange - World leading DRAM and NAND Flash market research firm, with more than a decade of most authoritative database
DRAM, NAND Flash, SSD, Module and Memory card, and provides market research on spot and contract prices, daily news, market views and reports, and monthly datasheets of semiconductor industry.集邦科技www.dramexchange.com
Stoğu olmayan ürünü atmışsın kim bilir kaç ay öncesinin ilanı, ayrıca attığın site alibaba devlet sırrı gibi saklamana gerek yok o fiyatlara hiçbir yerde ram yok dünayadaArkadaşlar neyin linkini vereyim anlamadım ki. Vatan gibi bireysel alışveriş yapacağınız yerler değil ki. Bir sürü re-seller var. Yurt dışından alışveriş yapıp ticari kimlikle getiriyor olmanız lazım. Ben size fiyatlardan bir görsel atayım.
Hayır geliyor.Arkadaşlar durum nedir ben olayı kaçırmışım. 109 sayfayı okumayı üşendim iptale mi düştü ramler ?
Ben satın alın demiyorum ki fiyatlara bakın diyorum. DDR5 yazın. Belki Ram fiyatları düşecektir ne bileyimAlıntıyı görüntüle
Satıcının sadece 5 adet review'ı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır geliyor.
12.000$ Ferrari, Ferrari fiyatları da düşüyor sanırımBen satın alın demiyorum ki fiyatlara bakın diyorum. DDR5 yazın. Belki Ram fiyatları düşecektir ne bileyim
Pardon daha ucuza da varmış ekstra 6.000$ vermeye gerek yok gibi12.000$ Ferrari, Ferrari fiyatları da düşüyor sanırım![]()
Üslübumu sorgulamak kimseye düşmezBu nasıl bi üslup? Garipsiniz.