Hocam kaça satayım sizce satacak olursam? Hem beni hem karşı tarafı üzmesin
En kötü kullanmakta olduğum Adata XPG Lancer RGB 16GB 6000 MHz DDR5 CL30 Ram x 2
Bunu satarım. 15e falan gider herhalde garantisiz kutulu ürün.
Hocam kaça satayım sizce satacak olursam? Hem beni hem karşı tarafı üzmesin
Hocam ben 64'lüğü 18'e aldım. sıfırı ise 60k. Burada mesela en iyi rakam 40 bana göre. Sen 20k kar etmişsin. Alan 20k kar etmiş. Win win. Ama 55 yazarsan zaten adam gider taksitle alır.Hocam kaça satayım sizce satacak olursam? Hem beni hem karşı tarafı üzmesin
En kötü kullanmakta olduğum Adata XPG Lancer RGB 16GB 6000 MHz DDR5 CL30 Ram x 2
Bunu satarım. 15e falan gider herhalde garantisiz kutulu ürün.
Ben 50 düşünüyordum hocam. İlanlarda en son yakın olan bile yoktu. Bakalım. Keşke 64 GB da alsaydım onu kesin kullanırdım.Hocam ben 64'lüğü 18'e aldım. sıfırı ise 60k. Burada mesela en iyi rakam 40 bana göre. Sen 20k kar etmişsin. Alan 20k kar etmiş. Win win. Ama 55 yazarsan zaten adam gider taksitle alır.
ben alcam ona göre söyleHocam ben 64'lüğü 18'e aldım. sıfırı ise 60k. Burada mesela en iyi rakam 40 bana göre. Sen 20k kar etmişsin. Alan 20k kar etmiş. Win win. Ama 55 yazarsan zaten adam gider taksitle alır.
İndirim kaplanı var telegramda. Ben telegramda tüm bildirimleri engelledim. Bir tek onunki açık. Sürekli paylaşım yapmıyor. Bazen iyi indirimleri kaçırıyor ama genelde kaliteli paylaşımlar yapıyor.Şu indirimi kaçırdıgıma çok üzüldüm kullanırdımNasıl daha hızlı haberim olabilirdi ki.
64 GB + bir miktar paraya ne dersinBen 50 düşünüyordum hocam. İlanlarda en son yakın olan bile yoktu. Bakalım. Keşke 64 GB da alsaydım onu kesin kullanırdım.
Gireyim bende. Teşekkürler ama birdaha böyle indirim gelmez muhtemelen. Bunu yapan arkadaşta kovulmuşturİndirim kaplanı var telegramda. Ben telegramda tüm bildirimleri engelledim. Bir tek onunki açık. Sürekli paylaşım yapmıyor. Bazen iyi indirimleri kaçırıyor ama genelde kaliteli paylaşımlar yapıyor.
O da olabilir. İkimizin de işi görülür. Sen de piyasaya bakarsın. Zaten ürün gelince bi konuşacağız64 GB + bir miktar paraya ne dersin
Birisi böyle birşeyi yanlışlıkla yaparmı sence?Gireyim bende. Teşekkürler ama birdaha böyle indirim gelmez muhtemelen. Bunu yapan arkadaşta kovulmuştur![]()
yanlışlıkla olmasa neden 10 dk da satışa kapatıp fiyatı yükseltsinler ve alanları iptal etsinler ki? planlı olmadığı panik reaksiyonundan belliBirisi böyle birşeyi yanlışlıkla yaparmı sence?![]()
ben alcam ona göre söyle![]()
![]()
![]()