❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Hocam kaça satayım sizce satacak olursam? Hem beni hem karşı tarafı üzmesin 😂

En kötü kullanmakta olduğum Adata XPG Lancer RGB 16GB 6000 MHz DDR5 CL30 Ram x 2

Bunu satarım. 15e falan gider herhalde garantisiz kutulu ürün.
Hocam ben 64'lüğü 18'e aldım. sıfırı ise 60k. Burada mesela en iyi rakam 40 bana göre. Sen 20k kar etmişsin. Alan 20k kar etmiş. Win win. Ama 55 yazarsan zaten adam gider taksitle alır.

Hocam ben 64'lüğü 18'e aldım. sıfırı ise 60k. Burada mesela en iyi rakam 40 bana göre. Sen 20k kar etmişsin. Alan 20k kar etmiş. Win win. Ama 55 yazarsan zaten adam gider taksitle alır.
Ben 50 düşünüyordum hocam. İlanlarda en son yakın olan bile yoktu. Bakalım. Keşke 64 GB da alsaydım onu kesin kullanırdım.

Şu indirimi kaçırdıgıma çok üzüldüm kullanırdım :( Nasıl daha hızlı haberim olabilirdi ki.

Şu indirimi kaçırdıgıma çok üzüldüm kullanırdım :( Nasıl daha hızlı haberim olabilirdi ki.
İndirim kaplanı var telegramda. Ben telegramda tüm bildirimleri engelledim. Bir tek onunki açık. Sürekli paylaşım yapmıyor. Bazen iyi indirimleri kaçırıyor ama genelde kaliteli paylaşımlar yapıyor.

İndirim kaplanı var telegramda. Ben telegramda tüm bildirimleri engelledim. Bir tek onunki açık. Sürekli paylaşım yapmıyor. Bazen iyi indirimleri kaçırıyor ama genelde kaliteli paylaşımlar yapıyor.
Gireyim bende. Teşekkürler ama birdaha böyle indirim gelmez muhtemelen. Bunu yapan arkadaşta kovulmuştur :D

Geri