24k dan neo aldım64 lük ve 96 lık ne kadara düşmüştü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
96lık kaça düşmüştü?
24k dan neo aldım64 lük ve 96 lık ne kadara düşmüştü?
96lık kaça düşmüştü?
64 lük ve 96 lık ne kadara düşmüştü?
96lık kaça düşmüştü?
hiç yoktan iyidir hocam öyle deme. bende kullanıırm diye ddr4 çekmiştim. 5 alsaydım kaç tane 4 alırdım yanınaHata yaptım. Acele ile 64 lük alacağıma gidip 32 lik aldım hemen hemen aynı fiyata. Üyelik açma falan zaman kaybetmiştim zaten.
Aslında üyeliğim vardı ama bir türlü şifre falan hatırlayamadım, tarayıcıda kayıtlı şifrelerde de yoktu. Diğer tel ile yeni üyelik açıp, adres madres onay falan derken çok vakit kaybettim. Hızlı bir şekilde ilk önüme geleni çekmiş oldumhiç yoktan iyidir hocam öyle deme. bende kullanıırm diye ddr4 çekmiştim. 5 alsaydım kaç tane 4 alırdım yanına![]()
Ayni urunu almisiz. Benimki dun gece kargoya teslimati bekleniyor oldu fakat faturayi indirmeye calistigimda bos dokuman iniyor. Bi sorun olacagini sanmiyorum fakat siz saat kacta almistiniz ?
Ben ramlerimi teslim aldigimda 14 gun once 70k ya sistem almistim. Ondaki 32gb rami satacagim ilgilenirseniz.İnsani fiyatlardan satacak olan var mı? Zaten 5te biri fiyatına aldınız muhtemelen taksit de yaptınız, ilanla uğraşmadan satmak isteyen yazabilir.
Bizim cahillik ya 1 günde 76k görüntülenme alan konuyu yeni görüyorum xd
Burası TR öyle bir ihtimal beklemeİnsani fiyatlardan satacak olan var mı? Zaten 5te biri fiyatına aldınız muhtemelen taksit de yaptınız, ilanla uğraşmadan satmak isteyen yazabilir.