🔥İndirim SNT Victory Plus 7 ARGB FANLI AKVARYUM KASA 🔥3.790₺ ( Dip Fiyat )

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,612
Beyaz Kasa

Siyah Kasa

Alıntı (!)
IMG_8200.webp

Atombilisim de çok daha iyisi 3400 TL . Pwm Argb 7 fan
Dragos curved pro 2.

Dragos curved pro 2.
Atombilisimi biliyom daha acılırken oralardaydımda piyasanın %30 35 altına satıyor bazı kasaları güvenilir mi gungnir 300r alınası geldi düz 5 e

Bu kasada hava akışı sıkıntı gibi duruyor

İyi güzelde PSU elektrik aktarımını hiçliğin içinden yapıyor heralde 😂 fotoğraflarda hep mini itx kasalarda kullanılan ufak güç kaynakları var, standart boy olur mu ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dragos curved pro 2.
Link var mı hocam ben bulamadımda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kasada hava akışı sıkıntı gibi duruyor
Çok sorun yaşatıcağını sanmıyorum ama tepesini fan yerine cam yapmaları biraz değişik olmuş, ben olsam sıvı soğutucu kullanmazdım, alıp sağ tarafa yamuk takmak o kadar iyi olmaz bence.

konudan alakasız game in game dream beyaz kasasını ve darkflash dc360 360mm sıvı soğutucu almayı planlıyorum iyi midir acaba

Atombilisimi biliyom daha acılırken oralardaydımda piyasanın %30 35 altına satıyor bazı kasaları güvenilir mi gungnir 300r alınası geldi düz 5 e
Hazır sistemlerine baya kazık diyolar, paranı çöpe at daha iyi diyolar ama boş kasalar hakkında bi info bulamadım

Hazır sistemlerine baya kazık diyolar, paranı çöpe at daha iyi diyolar ama boş kasalar hakkında bi info bulamadım
Ya bu tarz yerlerden sistem alınmaz zatende internette 7500den aşşa yok gungnir 300r 5 küsür diyolar sitelerinde gidip alsam mı ne yapsam bilemedim

1 gun once uye olmus ferdi15tr diye adam fanlar gg yaziyor buna inanan falan cikacak forumda. adamin 4 mesaji var. Kim aliyor bunlari
Fanların 6 ay sonra çöp olacağını öngörmek için abullahhacıgül olmak gerektiğini falan sanıyorsan acilen bir doktora görün.

Geri