xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,943
2 tane onaylandı. Hata ettiler bence veya reklam yapmak amaclıBeyler bu arada bu RAMlerin siparişleri onaylandı mı,Vatan bu RAMleri niye bu kadar ucuza verdi?
2 ihtimal var;Beyler bu arada bu RAMlerin siparişleri onaylandı mı,Vatan bu RAMleri niye bu kadar ucuza verdi?
2. ihtimal daha yüksek. THHlerle uğrasmak yerine böyle yaptılar2 ihtimal var;
1. Depo boşaltıyorlardı stok erittiler. (ram de kriz varken neden stok eritirsin orası da ayrı konu)
2. Bir hata oldu ve iade ile uğraşmayarak maliyetine verdiler.
Pek zarar etmiş sayılmazlar zaten, olması gereken fiyatından verdiler. Şuan ki fiyatlar suni fiyatlar, stok az olduğu için gerçeği yansıtmıyor. Eski fiyattan almışlardır o ürünleri.2. ihtimal daha yüksek. THHlerle uğrasmak yerine böyle yaptılar
hayır maliyeti kaçtı cimcik gibi ddr5 i 3000 tl ye verdiler hiç normal değil,hadi tarım kooperatif mantığında bir yer olsa zararına sattılar derim de...2 ihtimal var;
1. Depo boşaltıyorlardı stok erittiler. (ram de kriz varken neden stok eritirsin orası da ayrı konu)
2. Bir hata oldu ve iade ile uğraşmayarak maliyetine verdiler.
Birsürü reklam yaptılar siteye giriş yapıldı siteler bazen böyle şeyler yaparlar bencehayır maliyeti kaçtı cimcik gibi ddr5 i 3000 tl ye verdiler hiç normal değil,hadi tarım kooperatif mantığında bir yer olsa zararına sattılar derim de...
Ddr4 ram alan varmı hala gerçi bu piyasada normalBugün ram alan arkadaşlar olarak forumda bi VATAN TA TA TAN zinciri kurmamız gerektiğini düşünüyorum.
Ben başlıyorum;
VATAN TA TA TAN
Ben alamadım maalesefDdr4 ram alan varmı hala gerçi bu piyasada normal