VATAN TA TA TAN Zinciri

Beyler bu arada bu RAMlerin siparişleri onaylandı mı,Vatan bu RAMleri niye bu kadar ucuza verdi?
2 ihtimal var;

1. Depo boşaltıyorlardı stok erittiler. (ram de kriz varken neden stok eritirsin orası da ayrı konu)
2. Bir hata oldu ve iade ile uğraşmayarak maliyetine verdiler.

2 ihtimal var;

1. Depo boşaltıyorlardı stok erittiler. (ram de kriz varken neden stok eritirsin orası da ayrı konu)
2. ihtimal daha yüksek. THHlerle uğrasmak yerine böyle yaptılar

2. ihtimal daha yüksek. THHlerle uğrasmak yerine böyle yaptılar
Pek zarar etmiş sayılmazlar zaten, olması gereken fiyatından verdiler. Şuan ki fiyatlar suni fiyatlar, stok az olduğu için gerçeği yansıtmıyor. Eski fiyattan almışlardır o ürünleri.

2 ihtimal var;

hayır maliyeti kaçtı cimcik gibi ddr5 i 3000 tl ye verdiler hiç normal değil,hadi tarım kooperatif mantığında bir yer olsa zararına sattılar derim de...

hayır maliyeti kaçtı cimcik gibi ddr5 i 3000 tl ye verdiler hiç normal değil,hadi tarım kooperatif mantığında bir yer olsa zararına sattılar derim de...
Birsürü reklam yaptılar siteye giriş yapıldı siteler bazen böyle şeyler yaparlar bence

Bugün ram alan arkadaşlar olarak forumda bi VATAN TA TA TAN zinciri kurmamız gerektiğini düşünüyorum.

Ben başlıyorum;

VATAN TA TA TAN
Ddr4 ram alan varmı hala gerçi bu piyasada normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir