🔥İndirim SNT Victory Plus 7 ARGB FANLI AKVARYUM KASA 🔥3.790₺ ( Dip Fiyat )

Fanların 6 ay sonra çöp olacağını öngörmek için abullahhacıgül olmak gerektiğini falan sanıyorsan acilen bir doktora görün.

Burada böyle ferdicim rütbeye göre yorum analizi yapiyorlar ben alıştım sende alışırsın

1 gun once uye olmus ferdi15tr diye adam fanlar gg yaziyor buna inanan falan cikacak forumda. adamin 4 mesaji var. Kim aliyor bunlari
Kalitesiz fason fan olduğu görüşünüden bariz zaten.Belli bir süre sonra rulmanlar sıkıntı çıkaracak muhtemelen.

Son düzenleme:
cinde auni fabrikadan çıkıyor bunlar yok fanlar bozulacak yok bisey olacak zokonun akvaryum kasalarindan birini kullanıyorum 2 sene olacak nerdeyse fanlar sorunsuz ne yaşıyorsunuz arkadaşlar siz

cinde auni fabrikadan çıkıyor bunlar yok fanlar bozulacak yok bisey olacak zokonun akvaryum kasalarindan birini kullanıyorum 2 sene olacak nerdeyse fanlar sorunsuz ne yaşıyorsunuz arkadaşlar siz
Kral atx anakart var psu 190 mm modüler bir de kuletipi soğutucm var akvaryum kasa bakıyodum da seninkini önerir miisn sığar mı

konudan alakasız game in game dream beyaz kasasını ve darkflash dc360 360mm sıvı soğutucu almayı planlıyorum iyi midir acaba
3 set aldık kuzenlerle test edip verdiler sıvılar kapalı kutu zaten bir sorun da cıkmadı grupta da bilinen bir mağazaymış tr bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri