Ne kadar kalır hocam sence vatandaki sistem?amd işlemci versiyonu olarak bu da değerlendirilir bu fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amd isteyenlere iyi fiyat uzun süredir bu fiyatlara düşmemişti takip ediyorum bayadır
Ne kadar kalır hocam sence vatandaki sistem?amd işlemci versiyonu olarak bu da değerlendirilir bu fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amd isteyenlere iyi fiyat uzun süredir bu fiyatlara düşmemişti takip ediyorum bayadır
vallahi ben de bilmiyorum sistem arayışındayım ben deNe kadar kalır hocam sence vatandaki sistem?
Hocam sorma ya, para denk gelmedi tam, kredi kartındada limit yok, hepsi denk gelse alacaktım vatandaki sistemi, tahminen 1 hafta sonra denk olacak o zamanda yüksek ihtimal kaldırırlar bu sistemi, gelde şimdi kafayı yemevallahi ben de bilmiyorum sistem arayışındayım ben de
Sistem normalde 2 gün önce bitcekti bayram bitiyor diyece 450 stok var diye stokların bitmesini bekliyorlar sanırımNe kadar kalır hocam sence vatandaki sistem?
Stok durumu hakkında bilgi var mı?Sistem normalde 2 gün önce bitcekti bayram bitiyor diyece 450 stok var diye stokların bitmesini bekliyorlar sanırım
arayıp sor istersen bilgim yokStok durumu hakkında bilgi var mı?