2000TL mouse önerisi

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
2000
elim oldukça büyük. 20.5 cm yüksekliği ve 19-20cm gibi bir genişliği var. bütçem 2000TL. ne almalıyım mouse olarak? claw grip tutuyorum ve amacım kullanım rahatlığı,konfor,yüksek cps ve sensör kalitesi. edrin araştırma yap.

elim oldukça büyük. 20.5 cm yüksekliği ve 19-20cm gibi bir genişliği var. bütçem 2000TL. ne almalıyım mouse olarak? claw grip tutuyorum ve amacım kullanım rahatlığı,konfor,yüksek cps ve sensör kalitesi. edrin araştırma yap.
Kendim 1 aydır a9 plus kullanıyorum driverından da memnunum alabilirsin piyasadaki en f/p mouse sanırım.

2 gün önce baya bi araştırmanın sonunda Wraithin sitesinden ATK A9 Plus aldım.
Bu fiyat bandında alınabilcek en iyi mouse gibi gözüküyordu.
Benimde eller büyük claw tutuyorum mouse'u, yarın elime ulaşır muhtemelen, istersen ulaşayım sana fikirlerimi iletirim tekrardan

2 gün önce baya bi araştırmanın sonunda Wraithin sitesinden ATK A9 Plus aldım.
Bu fiyat bandında alınabilcek en iyi mouse gibi gözüküyordu.
Benimde eller büyük claw tutuyorum mouse'u, yarın elime ulaşır muhtemelen, istersen ulaşayım sana fikirlerimi iletirim tekrardan
elbette

Atk A9 plus al geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,851
Üyeler
190,654
Son üye
kekeme
Geri