❌İndirim Bitti! ASUS ROG Strix Gold ARGB 1000W Modüler Güç Kaynağı 8.250 TL - Trendyol 🔥

bu fiyatlarda yüksek wattlı psu zaten oluyor.
örnek bu linkte psu 7650 aldım. kablo çıkışlar ömürlük diyebilirim. asus rog baktım adı da rog ha prime falan değil. kablo çıkışlar h610 veya a620 anakart gibi gözüktü :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1650w subatta almıştım, mükemmel kablo çıkışları var. bayıldım şahsen.

istiyorsan benim iptal çekiyim sana yollayayım :D ben sonradan vazgeçtim
bilmediğimden soruyorum kablo çıkışı derken PSU DAKİ SOKET sayısımı

MASA üstü ile aşırı haşır neşir değilim ondan dolayı laptop kullandığım için :D

bu fiyatlarda yüksek wattlı psu zaten oluyor.
örnek bu linkte psu 7650 aldım. kablo çıkışlar ömürlük diyebilirim. asus rog baktım adı da rog ha prime falan değil. kablo çıkışlar h610 veya a620 anakart gibi gözüktü :D

1650w subatta almıştım, mükemmel kablo çıkışları var. bayıldım şahsen.

istiyorsan benim iptal çekiyim sana yollayayım :D ben sonradan vazgeçtim
standart bir sistemde rog 1000w yeterli zaten değil mi ?? 1 tane gpu olacak sistemde

bilmediğimden soruyorum kablo çıkışı derken PSU DAKİ SOKET sayısımı
evet. şöyle düşündüm 3 kablolu 8pinli yani 9070xt taksam yanında çift 8 pinli cpu kablosu. psu kablolar tamamen doluyor. geri geriye takacak başka donanım şuan için yok ama içime sinmedi diyelim.

Şunun dadunu bir bilsen ahahhah ne gerek var bu kadar paralara ya 😀😀
bilmezmiyim enermax severiz ucuz ve kaliteli.
1350 watt power kullan ssd totosu açıkta kalsın geçici olarak açmıssın hava alsın diye .D

en cok kullandıgım uygulama google chrome 1000w yeterli sanırım 🤗
1000W güç kaynağı geleceğe dönük olarak büyük ihtimalle yeterli olur. Ekran kartlarının güç tüketiminin sürekli artacağını düşünmüyorum. Her ne kadar günlük hayatta çok fark etmesek de Avrupa ülkeleri elektrik üretimi için özellikle nükleer enerji gibi alanlara ciddi yatırımlar yapıyor. Yani genel eğilim daha verimli enerji kullanımı yönünde.

Bu yüzden ekran kartı üreticilerinin de zamanla daha düşük güç tüketimi ve daha yüksek verimlilik üzerine yoğunlaşacağını düşünüyorum. Ancak değişebilecek tek nokta donanım tarafında standartlar olabilir. Örneğin anakart bağlantıları, güç kabloları ya da genel tasarımda köklü bir değişiklik olursa, o zaman mevcut güç kaynakları bir noktada değerini kaybedebilir.

bilmezmiyim enermax severiz ucuz ve kaliteli.
1350 watt power kullan ssd totosu açıkta kalsın geçici olarak açmıssın hava alsın diye .D
soğutuculu ssd aldık zamanında hep ondan :D beyaza boyadım bir yüzünü psu nun nasıl olmuş al sana beyaz psu kim nerden bilecek :D ahahahha

Şunun beyaz ve 3.1 olanu yok mu ya 10k veeim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,829
Üyeler
190,809
Son üye
Umut789
Geri