Rawm Leviathan V4, 5 günde bozuldu - Wraith garanti süreci (Güncellendi: 26.03.2026)

wraith in klavyesini aldım 3 kere teknik servise gönderdim hiçbişey yapmadan 1 2 gün bekleyip tekrar yolluyorlar en sonunda son bi mail attım cevap vermediler sonra thh ye başvurdum 3 ay sonunda paramı alabildim niye bulaştın bunlara o kadar şikayete rağmen

Güncelleme

Bugün 17. gün, bugün sonunda mail geldi.

• İnceleme Sonucu: İnceleme Sonucunda herhangi bir soruna rastlanmamıştır.
  • Teknik Servis Sonucu: Üründe herhangi bir probleme rastlanmamıştır ancak müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla ürünün iadesine karar verilmiştir.
  • Karar: İade/Değişim

Güncelleme

Bugün 17. gün, bugün sonunda mail geldi.

• İnceleme Sonucu: İnceleme Sonucunda herhangi bir soruna rastlanmamıştır.
  • Teknik Servis Sonucu: Üründe herhangi bir probleme rastlanmamıştır ancak müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla ürünün iadesine karar verilmiştir.
  • Karar: İade/Değişim
iyi bari mağdur olmamışsın biraz uzun sürse de

iyi bari mağdur olmamışsın biraz uzun sürse de
Evet öyle oldu ama şimdi birde stok sorunu var. Ellerinde stok yok bende kart kampanyası ile aldım. İade edersem kazandığım puanları yansıtacaklar. Yine zarar -_-
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki siyahtı stok olmadığı için mavi gönderin sıkıntı olmaz dedim. Mavi gönderimi yapacaklar.

Ekran görüntüsü 2026-03-10 171224.webp

Evet öyle oldu ama şimdi birde stok sorunu var. Ellerinde stok yok bende kart kampanyası ile aldım. İade edersem kazandığım puanları yansıtacaklar. Yine zarar -_-
mavisi var gözüküyor renk problem değilse onu iste yoksa da bununla geçmiş olsun

mavisi var gözüküyor renk problem değilse onu iste yoksa da bununla geçmiş olsun
Evet mavisini istedim artık bir kaç gün erken dönseler siyahı da stoktaydı

Güncelleme

Değişimden gelen üründe başka bir scroll sorunu çıktı :kekw:

Son düzenleme:
Başka bir mouse için kullanıp kullanamayacağını sorsaydın keşke

Özel indirim verdiler ya. Aynı mouse'dan istemiyorum ben başka satın alayım deseydin.
Ya leviathanı öyle övüyorlardıki sanki rakipsizmiş gibi ben benim bahtsızlığımdır diye yine aynısını istedim. Para iadesi teklifi sundular zaten bana ben değişim istedim. Değiş istiyorum diyen kafama...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri