Hocam forumda bile aratsanız monitör ismini Dünya bir bilgi çıkar karşınıza. 4 tuşa basmak çok zor olmasa gerek. Basit karşılaştırma 10k lık monitör 6-7k ya almış işteinceleme fırsatım olmadı ürünü detaylı anlatabilir misiniz
Hocam forumda bile aratsanız monitör ismini Dünya bir bilgi çıkar karşınıza. 4 tuşa basmak çok zor olmasa gerek. Basit karşılaştırma 10k lık monitör 6-7k ya almış işteinceleme fırsatım olmadı ürünü detaylı anlatabilir misiniz
tabii ki kardeşim zor değil ben kullanıcı alıcı yorumu okumak istediğim için yazdımHocam forumda bile aratsanız monitör ismini Dünya bir bilgi çıkar karşınıza. 4 tuşa basmak çok zor olmasa gerek. Basit karşılaştırma 10k lık monitör 6-7k ya almış işte
Zaten dediğimi yapacak olursan hepsi karşına çıkacak hocamtabii ki kardeşim zor değil ben kullanıcı alıcı yorumu okumak istediğim için yazdım
kardeşim genel sormuşum cevap vermek isteyen anlatmak isteyen zaten bana yazar istemeyende yazmaz sende biraz önce bana da bul demişsin sende araştırıp bul mu diyelim sana şahsından yardım istemedimZaten dediğimi yapacak olursan hepsi karşına çıkacak hocam![]()
Bütçen ne hocam?kardeşim genel sormuşum cevap vermek isteyen anlatmak isteyen zaten bana yazar istemeyende yazmaz sende biraz önce bana da bul demişsin sende araştırıp bul mu diyelim sana şahsından yardım istemedim
Hocam bot kendisi almıyor ürünü indirim sayfaları var girip indirim diye ararsanız zaten bir ton sayfa çıkacak talip edin oraları full işte.Şu Telegram botunu özelden paylaşabilecek birisi var mı acaba ?
12 neredeyse %50 fark var neredeyse fena değil temiz gelirse.Hocam forumda bile aratsanız monitör ismini Dünya bir bilgi çıkar karşınıza. 4 tuşa basmak çok zor olmasa gerek. Basit karşılaştırma 10k lık monitör 6-7k ya almış işte
Ben gördüm bugün bunu fiyatı baya düşmüştü diye arafta kaldım ihtiyacım yok diye vazgectim arkadaşa nasip olmuşHocam bot kendisi almıyor ürünü indirim sayfaları var girip indirim diye ararsanız zaten bir ton sayfa çıkacak talip edin oraları full işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12 neredeyse %50 fark var neredeyse fena değil temiz gelirse.
sorma ben göremiyordum bot hızlı cekıyordu vicdanım rahat oluyordu bende gördüm hatta 57 e 17 de gitti nasıl koydu evde dönüyorum105 e 1tb pro max gitti 88e 256 gb pro max gitti tey tey