babanın gelirine bile bakıyorBide bu limit bana nasıl çıktı onuda anlamadım
bu kadar limit nasıl çıkıyor hocam ya bide işbankası yani, 4kbanl falan olsa anlicamHocam alma bir gelirin yoksa o limiti alma lazım olmasın yaşandı aynısı. Pek çok arkadaşımda yaşadı bu durumu bunu bilinçli olarak yapıyor bankalar bence , üniversite okuyan herkese böyle limitler verip borçlandırıyorlar.
Resmi gelirim yokken hesaba giren paranın buyuklugunden 100k limitli vermek icin banka gunde 5 kere arıyordu. Suan resmi gelirim var cıkarayım dedim kkb skorun yok veremem diyor.Bide bu limit bana nasıl çıktı onuda anlamadım
tabi ben kaç kere sildirdim öyle istemiyorum de aidatı bahane etöyle oluyor mu ki hocam bilgim yok
Onaylamak için müşteri temsilcisini aradığımda öyle bir yetkisi oluyor mu. biraz ağlasam aidat fazla geliyor onaylamak isterim vs. desemtabi ben kaç kere sildirdim öyle istemiyorum de aidatı bahane et
Alakası yok. Babamın dijital olarak bir geliri yok yinede veriyorlarbabanın gelirine bile bakıyor![]()
Aidat kac lira kiOnaylamak için müşteri temsilcisini aradığımda öyle bir yetkisi oluyor mu. biraz ağlasam aidat fazla geliyor onaylamak isterim vs. desem
zaten onlar hallediyor o işiOnaylamak için müşteri temsilcisini aradığımda öyle bir yetkisi oluyor mu. biraz ağlasam aidat fazla geliyor onaylamak isterim vs. desem
Hicbise ben maas müsterisi oldugumdan cekmiyor benden fener kart var suanyıllık 1114tl + bişey vergisi unuttum adını
senin vardır arkadaşın yaşı 19 hala okuyor babasına baglı onun sigortasından faydalanıyorAlakası yok. Babamın dijital olarak bir geliri yok yinede veriyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aidat kac lira ki
Ben okurken veriyorlardı hocam zaten. Hesabınıza ne kadar girdiği ile alakalı birazda.senin vardır arkadaşın yaşı 19 hala okuyor babasına baglı onun sigortasından faydalanıyor
Yani bende mobilden baktım maxipuan diye bir kart var sadece onu gösteriyor onun aidatı 1114tl olarak gözüküyor belki müşteri temsilcisiyle konuşsam başka kart da verebilriHicbise ben maas müsterisi oldugumdan cekmiyor benden fener kart var suan