Öneri Bu sistem için anakart lazım

Hocam vrm fazla olması güzel bir özellik neden diye sorarsan sebebi şu 7 7800x3d 105w TDP değerine sahip diye hatırlıyorum vrm fazla olması burda çok işe yarıyor normalde elektrik akımı gitmesi sebebiyle bir sıcaklık çıkıyor eger elektrik akımı tek vrm de fazla olursa bu sefer çok fazla ısı çıkar o yüzden vrm fazla olması çok çok iyi olur marka konusunda ise gigabyte güzel bir marka yani bu modeli ile ilgili bir sorun duymadım ama istersen bir kronik sorunu varsa konu açabilirsin bende öğrenmiş olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şunu söylemek lazım 15 Fazlı anakart alsan bile senin işini görür eğer bütçen varsa gigabyte al derim anakart vrm sıcaklıkları biraz daha az olur
Baska onermiyorsun yani gigabytedan başka banada güzel geldi konu açayım madem ama en kotu senin önerdiğin şeylerle hareket edicem birde hocam biliyorum önceden konuşmuştuk ama bu gemini ve diğer ailar benim dediğim sisteme 750w %100 yükte kurtarmaz diyor ama baktığımda 900w 12ms kadar spike koruması var sanırım biliyorum %100 yük oyun için neden gelsin dersen bazen render alıyorum nadir olsa spike olup kapanırsa zarar gelmez diyor olabilir ama madem kapanacak ona göre plan yapayım değil mi neyse ben konu açıyorum o zaman

Baska onermiyorsun yani gigabytedan başka banada güzel geldi konu açayım madem ama en kotu senin önerdiğin şeylerle hareket edicem birde hocam biliyorum önceden konuşmuştuk ama bu gemini ve diğer ailar benim dediğim sisteme 750w %100 yükte kurtarmaz diyor ama baktığımda 900w 12ms kadar spike koruması var sanırım biliyorum %100 yük oyun için neden gelsin dersen bazen render alıyorum nadir olsa spike olup kapanırsa zarar gelmez diyor olabilir ama madem kapanacak ona göre plan yapayım değil mi neyse ben konu açıyorum o zaman
Hocam ben yerinde olsam ileriye dönük alırım 850w al rahatına bak

Geri