DOSTLAR ARANIZDA ANAL FİSTÜL AMELİYATI OLAN VAR MI?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,305
Ameliyat olmaktan korkmuyorum herhangi tereddütüm yok lakin doktor riskleri sayarken ameliyat esnasında kas kesilirse kalan ömründe dışkını ve gazını tutamazsın dedi :D daha 19 yaşına girmedim kalan ömrüm için kötü bi özellik sayılabilir risk oranıda vermedi veremem dedi çevrenizde veya siz oldunuzmu olan var mı süreç nasıl gidiyor

Aga sen ona üzülüyorsan hiç üzülme. Şimdiki zamanda sağlıklı adamlar bile gazını tutamıyor, sal gitsin sonra YIRTILLL diye bağır
aeşslgfkjalşwgkjşlaawlkgjakl eyvallah

benim arkadaş olmuştu hiç bir sorun yaşamadı ve tekrarlamadı da

Aga sen ona üzülüyorsan hiç üzülme. Şimdiki zamanda sağlıklı adamlar bile gazını tutamıyor, sal gitsin sonra YIRTILLL diye bağır

Gaz neyse de öteki seçenek sıkıntı. :D

Ameliyat olmaktan korkmuyorum herhangi tereddütüm yok lakin doktor riskleri sayarken ameliyat esnasında kas kesilirse kalan ömründe dışkını ve gazını tutamazsın dedi :D daha 19 yaşına girmedim kalan ömrüm için kötü bi özellik sayılabilir risk oranıda vermedi veremem dedi çevrenizde veya siz oldunuzmu olan var mı süreç nasıl gidiyor

O risk değil, doktorun kendini aklaması için girdiği bir çaba. Durup dururken kas kesilmeyeceği için diyor ki "Belki ben hata yapabilirim ve ömrün boyunca sağa sola sıçarsın" diyor. Eğer öyle bir şey olursa hastanedeki temizlik personeli dahil herkese dava açabilirsin. :D

Ama sıkıntı olmaz. Her ameliyatın riski var. Ben de safra kesemi aldırdım, adam narkozdan uyanamayabilirsin demişti. Doğal bir şey yani.

Gaz neyse de öteki seçenek sıkıntı. :D

O risk değil, doktorun kendini aklaması için girdiği bir çaba. Durup dururken kas kesilmeyeceği için diyor ki "Belki ben hata yapabilirim ve ömrün boyunca sağa sola sıçarsın" diyor. Eğer öyle bir şey olursa hastanedeki temizlik personeli dahil herkese dava açabilirsin. :D

Ama sıkıntı olmaz. Her ameliyatın riski var. Ben de safra kesemi aldırdım, adam narkozdan uyanamayabilirsin demişti. Doğal bir şey yani.
Baktı geliyor aga tutmayacaksın. Avrupadakı gibi. Ben videoda Polşada görmüştüm Adam donunu çekiyor herkesin önünde parkın kenarına imzasını atıyor. :D haskajdghakjdak
Köpek gibi olacaksın şu zamanda. Herkes senden uzak kaçmalı kuduz bu diye başımıza bela almayalım :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya köpek dedim düz duvara pisleyen köpek aklıma girdi bak videosunu görmüştüm. Hayvan yerin doğal çekim kuvvetine meydan okuyarak duvara sıçıyordu. Gördünmü görmedinmi bilmem ama :D hahsgdaksajdghsajk

İyi araştır dostum mümkün olduğunca iyi bir doktor bul. Bu işi profesyonel yapan özel kuruluşlar var.

Tecrübeli ve bilgili bir doktor lazım yoksa ömür boyu boklu donla gezersin

Bana da doktor kendine güvenmiyor ve kendi götünü kollamak için uyduruyor gibi geldi.

Gereksiz bir ameliyat sanırım. Doktor da para kazandıracak müşteriyi geri çevirmekten işinden olmak istemediği için seni korkutarak caydırmayı denemiş.

Reis valla anal fissür nedir bilmiyorum ama bende kıl dönmesi ameliyatı olacam çok korkuyom 2 ay su görmeyecek tuvaletede zor çıkarsın felan dedi özele gittim 1 hafta sürer dediler sende bir özele görün bence

Reis valla anal fissür nedir bilmiyorum ama bende kıl dönmesi ameliyatı olacam çok korkuyom 2 ay su görmeyecek tuvaletede zor çıkarsın felan dedi özele gittim 1 hafta sürer dediler sende bir özele görün bence
o yaratık 6 yıldır bende hiç ağrı yapmadı akıntı oluyor diye 2 yıl önce doktora gittim kesecez falan dedi benim mabad yemedi fenol istedim yaptı 6 ay sonra hafif akıntı vardı tekrar gittim iyice yaptı 9 ayı geçtik sıkıntı yok ama inaktif moddan çıkarsa bende offline bağlayacam kendimi . hiç ağrı yapmaması iyi mi kötü mü oldu anlamadım bende :monkahmm: geçmiş olsun sanada oturmama kriteri vazgeçirtmişti beni

Geri