❌İndirim Bitti! Vatan %20 indirim - Intel Core Ultra 5 245KF 7359 TL

seneye aa bu satmadı soket değiştircez deseler son kullanıcı amma taklaya gelir he :kekw:

Yeni geldi diyedir bence. 199 dolar etiketli ürün 13k satmaları zaten sacmalık. Acelesi olan konudakini de alabilir ama aynı fiyatlara inecegi takdirde gercekten güzel farklar var
Bir süre yeni gelenlerin fiyatı pekte inmez aynı fiyata indirme ihtimalleri yok 200 + KDV 240 dolar 10800 yapıyor zaten kurun baskılandığı bir dönemdeyiz. Bu süre de 225f 245kf işlemcilerde sağlam indirim olacak bundle oem paketler bekliyorum 245KF daha da düşebilir
Fiyat performansa bakarsak 245KF 7 bine daha mantıklı duruyor 11 e düşse dahi 250k plus (kısaca oyun performans farkına baktım detaylı bakmadım)

%20 indirimli diğer ürünler: https://www.vatanbilgisayar.com/bu-...r-kampanyasi/bilgisayar-bilesenleri/?stk=true
Al-sata gider mi sorusu gelmeden cevaplayayim, gitmez. Çok iyi fiyat kullanmak için de İntel artık niş kitleye hitap ediyor.

Al-sata gider mi sorusu gelmeden cevaplayayim, gitmez. Çok iyi fiyat kullanmak için de İntel artık niş kitleye hitap ediyor.
İşlemciyi aktif kullanıyorum gayet iyi ancak 2. elde hala insanların önyargısı var intele karsı

%20 indirimli diğer ürünler: https://www.vatanbilgisayar.com/bu-...r-kampanyasi/bilgisayar-bilesenleri/?stk=true
225F v ar onu satıp bunu kullansam değer mi?

Alınmaz bu saatten sonra. 250K plus ın çıkış fiyatı 189 dolar haliyle ilerleyen zamanlarda çok çok iyi fiyatlara satılacaktır, şuan memleketin kan emici firmaları keriz silkeleme peşinde. Zaten bizim memlekette hiç bir zaman bir ürün çıktığı gibi olması gereken fiyatta satılmıyor. Fırsatçılıkta, çakallıkta dünya birincisiyiz...

Alınmaz bu saatten sonra. 250K plus ın çıkış fiyatı 189 dolar haliyle ilerleyen zamanlarda çok çok iyi fiyatlara satılacaktır, şuan memleketin kan emici firmaları keriz silkeleme peşinde. Zaten bizim memlekette hiç bir zaman bir ürün çıktığı gibi olması gereken fiyatta satılmıyor. Fırsatçılıkta, çakallıkta dünya birincisiyiz...
Doğru fiyattan her ürün alınır 190-200 dolar + KDV ile 10800 yapıyor bunu hesaba katmalısın. Elbette ilk fiyat yüksek buna itirazım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci zaten en son al sat yapılacak ürünlerden biri diye düşünmekteyim bir de intel ise
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

225F v ar onu satıp bunu kullansam değer mi?
Bence mantıklı performansına değer gibi duruyor ama bu fiyatın altını görme ihtimali de var gibi 245kf nin çok düşükte olsa

Geri