❌İndirim Bitti! Vatan %20 indirim - Intel Core Ultra 5 245KF 7359 TL

Anakart da değiştirmem gerekecek o zaman. Bende çıplak anakart seven birisi değilim. 15-20 de ona gidecek dediğin gibi yaparsam.
dolu anakart z890 aorus elite falan 11-12k indirimde düşüyor. işlemci de alsan yine 20k görmeyecek :)

dolu anakart z890 aorus elite falan 11-12k indirimde düşüyor. işlemci de alsan yine 20k görmeyecek :)
Vatan'da şu işlemciler var. Kırmızı işaretlediğim olan değil mi önerdiğiniz ?
1774557532504.webp

Anakartı da Asus Z serisi bakmam gerek. Asus armory create yazılımını beğeniyorum.

Vatan'da şu işlemciler var. Kırmızı işaretlediğim olan değil mi önerdiğiniz ?
Alıntıyı görüntüle

Anakartı da Asus Z serisi bakmam gerek. Asus armory create yazılımını beğeniyorum.
yok hocam bunlar değil. şimdi işlemci almayın. ama intel gidecekseniz, INTEL Core Ultra 7 270K Plus işlemcisini gözü kapalı al. ultra 9 285k gücünde yapmışlar. fiyatlar 15k yakında geriler. o zaman alınabilir olur. şuan ki 265k alınmaz(bana göre). en dip fiyat 11.5k gördüm ben.

şu sokete niye kafayı bu kadar takıyorsunuz, bütün ülke her yıl işlemci mi değişiyor ekonomik durumlar belli bi kasa toplayan 5-6 yıl bi daha yeni kasa almıyor zaten. 5-6 yıl sonra zaten ddr6 ya çoktan geçmiş olucaz am6 anakartlar gelmiş olacak vs vs, ben gerçekten anlamıyorum intelin soket mevzusuna takılanları.
Bende anlayamıyorum yani 250K Plus gibi döneminin orta segmentinin krallarından bir işlemci + 5070 falan alıcam ve alınca da en az 5-6 hatta duruma göre 8-9 yıl kullanıcam. İnsanlar soket mevzusunu çok çok abartıyor. Aldığım şey ile mutluysam daha fazlasına gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem Lga 1700 hem çıplak pro anakart helal kanka

Soket konusu herkesin konuştuğu bir şey ama işin gerçeği şu: çoğu normal kullanıcı işlemciyi her sene değiştirmez. Genelde 3–5 yıl rahat kullanılır, hatta daha da uzun giden çok kişi var.

Benim kullanımım biraz farklı; anakart upgrade etmek yerine çoğu zaman komple kasa değiştiriyorum 8) O yüzden AM5, LGA1700 ya da LGA1851 gibi soketlere çok takılmıyorum. Fiyat/performans iyiyse alır, kullanırım.
En mantıklısı.

Bende anlayamıyorum yani 250K Plus gibi döneminin orta segmentinin krallarından bir işlemci + 5070 falan alıcam ve alınca da en az 5-6 hatta duruma göre 8-9 yıl kullanıcam. İnsanlar soket mevzusunu çok çok abartıyor. Aldığım şey ile mutluysam daha fazlasına gerek yok.

Hem Lga 1700 hem çıplak pro anakart helal kanka
Sori beyler yarım yamalak baktım anakartı görünce eşleşti kafamda 😂

199 dolar 9k yapıyor karsız çok fiyat farkı yine çok
245k da 309 dolardan çıkış yapmamış mıydı sonuç 7.5k civarına alabiliyoruz :D

İllaki düşücek ya da hazır sistemlerde indirimli olucak. 5070 + 250k plus ikilisinin 70k bandında olucağını düşünüyorum.
245k 309 dolardan listelenmişti. tr de 15k civarlarına çıkmıştı diye hatırlıyorum, gelinen duruma göre yarı fiyatına düşmüş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,780
Üyeler
190,639
Son üye
vedobaba58
Geri