Citizen mi yoksa seiko mu

Bilek çok ince olsa bile 37mm almamak lazım. Seiko daha kalitelidir ancak çeşidi çok. Aynı model olup da pillisi de var otomatiği de var. Aynı modelin safir camlısı da var mineral camlısı da. Alırken iyi araştırmak lazım.

birincisi mm konusu öznel bu kadar keskin konuşman ilginç, seiko daha kaliteli gibi basma kalıp bir şey söyleyebilmek daha ilginç.

arkasında en dışta duran yarım daireyi mi diyorsunuz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani herhangi bir saat sitesine girip en ucuzdan pahalıya sırala yapın, en ucuz saat genelde 8kdan başlıyor.
Evet hocam o gri renkli yarım daireyi bahsediyorum belli bir tarafa doğrumu döndürülüyor sağa veya sola yoksa istediğimiz gibi döndürülüyormu.mesela kolumdan saati çıkarıp onun dönmesini izlemek istersem.

Bilek çok ince olsa bile 37mm almamak lazım. Seiko daha kalitelidir ancak çeşidi çok. Aynı model olup da pillisi de var otomatiği de var. Aynı modelin safir camlısı da var mineral camlısı da. Alırken iyi araştırmak lazım.

Ben bu saati kullanıyorum senin paylaştığın citizen de çok güzel duruyor.

O dönen mekanizma zaten saatin çalışmasını sağlayan mekanizma. Saat sallandıkça güç rezerve ediyor.
Hocam bende bunu gördüm rengide normal tsuyosa modelleirne göre aşırı güzel fakat dediğim gibi ilk otomatik saatğm olcak bu yüzden fazla vermek istemiyorum.baktım hoşuma gitti saatler biriktirir yine alırım belki.bide bu renk karsrma yapıyormu hocam gold olduğu için.

O dönen mekanizmada yarım daire gri renk olan belli bir tarafamı sallamak lazım sağa veya sola mesela kolumdan çıkarıp onun dönmesini izlemek için yoksa istediğimiz tarafa sallayabilirmiyiz.

Mm olarak şuan evdeki 38 koluma çıplak gözle bakınca normal gibi ama aynda bakınca küçük gibi gözüküyor acaba bir tık büyük olsa çokmu büyük olur o yüzden gidip deniyip almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Evet hocam o gri renkli yarım daireyi bahsediyorum belli bir tarafa doğrumu döndürülüyor sağa veya sola yoksa istediğimiz gibi döndürülüyormu.mesela kolumdan saati çıkarıp onun dönmesini izlemek istersem.

Hocam bende bunu gördüm rengide normal tsuyosa modelleirne göre aşırı güzel fakat dediğim gibi ilk otomatik saatğm olcak bu yüzden fazla vermek istemiyorum.baktım hoşuma gitti saatler biriktirir yine alırım belki.bide bu renk karsrma yapıyormu hocam gold olduğu için.

O dönen mekanizmada yarım daire gri renk olan belli bir tarafamı sallamak lazım sağa veya sola mesela kolumdan çıkarıp onun dönmesini izlemek için yoksa istediğimiz tarafa sallayabilirmiyiz.

Mm olarak şuan evdeki 38 koluma çıplak gözle bakınca normal gibi ama aynda bakınca küçük gibi gözüküyor acaba bir tık büyük olsa çokmu büyük olur o yüzden gidip deniyip almayı düşünüyorum.
Ben alalı 3 ay oldu kararma falan olmadı tabi daha, ama olacak kullanıma bağlı olarak. Mekanizmayı istediğin gibi salla bir şey olmaz. Ben gönderdiğin citizeni beğendim sadece camı safir değil o da safir olsa 5-6 bin daha pahalı olurdu.

birincisi mm konusu öznel bu kadar keskin konuşman ilginç, seiko daha kaliteli gibi basma kalıp bir şey söyleyebilmek daha ilginç.
İlginç olan bir şey yok iki markayı da kullanıyorum. Seiko daha kaliteli. Boşuna basma kalıp hale gelmemiş söz.
mm konusuna gelince öznel olup olmamasıyla ne alakası var 37mm almamak lazım dedim altı üstü, keskin bir ifade de değil 😀Çubuk kraker gibi arkadaşım var 37mm ona bile yakışmıyor.

İlginç olan bir şey yok iki markayı da kullanıyorum. Seiko daha kaliteli. Boşuna basma kalıp hale gelmemiş söz.
mm konusuna gelince öznel olup olmamasıyla ne alakası var 37mm almamak lazım dedim altı üstü, keskin bir ifade de değil 😀Çubuk kraker gibi arkadaşım var 37mm ona bile yakışmıyor.
sana yorum yapmaya uğraşılmaz boş ver takıl kafana göre.

sana yorum yapmaya uğraşılmaz boş ver takıl kafana göre.
Dostum seni ne sinirlendirdi de benim dediklerim batıyor anlamadım bir husumetin de yoktur herhalde benle. Ama ben de uğraşmak istemiyorum yeterince açıkladım. Engelle tuşu daha güzel bir seçenek :)

mekanizmadan mekanizmaya göre değişir, otomatik mekanizmalar işlemci soketi gibi tek tip değil. bidirectional ve unidirectional olarak ayrılırlar. uniler sadece belirli bir yöne çevirirsen enerji depolar diğer tarafa donderirsen boşa döner, bi’de ise iki taraftanda enerji alır.

stres çarkı gibi döndürmek sistemi yorar.

Son düzenleme:
Bugun gittim denedim bana kalırsa 2. Resimdeki daha hoşuma gitti tip olarak fakat birtık büyük gibimi oldu sanki.
1. Resimdekide hoşuma gitti fakat öbürünün bir başka havası var gibi.bide safir cam olmadığı için hemen çizikirmiki acaba 2. Resimdeki olan.
@falan filan inter milan hocam ne dersiniz büyükmü çok 2. Olan yani saat bu kadar büyğklükte takılırmı önceki taktığım saat mi küçüktüde bu normalmi yoksa büyükmü oldu emin olamadım ki.

Ekler

• 20468.webp
    20468.webp
    166.3 KB · Hit: 7
  • 20466.webp
    20466.webp
    166.4 KB · Hit: 8
  • 20477.webp
    20477.webp
    124.7 KB · Hit: 7
  • 20475.webp
    20475.webp