DOSTLAR ARANIZDA ANAL FİSTÜL AMELİYATI OLAN VAR MI?

o yaratık 6 yıldır bende hiç ağrı yapmadı akıntı oluyor diye 2 yıl önce doktora gittim kesecez falan dedi benim mabad yemedi fenol istedim yaptı 6 ay sonra hafif akıntı vardı tekrar gittim iyice yaptı 9 ayı geçtik sıkıntı yok ama inaktif moddan çıkarsa bende offline bağlayacam kendimi . hiç ağrı yapmaması iyi mi kötü mü oldu anlamadım bende :monkahmm: geçmiş olsun sanada oturmama kriteri vazgeçirtmişti beni
Aynı durum bende de var kanama oluyo fakat ağrı sızı yok, yazın ameliyat olmayı düşünüyorum bakalım

Reis valla anal fissür nedir bilmiyorum ama bende kıl dönmesi ameliyatı olacam çok korkuyom 2 ay su görmeyecek tuvaletede zor çıkarsın felan dedi özele gittim 1 hafta sürer dediler sende bir özele görün bence
bende kıl dönmesi ameliyatı olduım, belden aşşa uyuştu 6 saat ayakları kullanamadım, 20 gün önce oldum şuan iyiyim yara kapandı sayılır, umarım bir daha tekrarlamaz

bende kıl dönmesi ameliyatı olduım, belden aşşa uyuştu 6 saat ayakları kullanamadım, 20 gün önce oldum şuan iyiyim yara kapandı sayılır, umarım bir daha tekrarlamaz
Hocam benimki ileri seviye değil hiç başlangıç gibi bir şey umarım sırtıma kadar kesik atmazlar izi gözükür diye korkuyorum

Geri