Crimson desertı en ucuz nasıl alabilirim

girersin ben girdim oynadım hatta şuanda crackli versiyonlarıda cıktı oyunun ama sürekli güncelleme geleceği için max sana aylık 100-150 tl masrafı olur oyunun - ayrıca oyunu güncelliyosun bir kere giriyosun sonra oyundan çıkıp steam i çevrimdışı moda alıp giriyosun sorunsuzca hkeyfine bakıyosun
bende çevrimdışı moda alınca çevrim içi moda al diye hata çıkıyo requiemdede oldu aynısı oynayamıyorum denuvolu oyunları crackli de oynamak istemiyorum güvenli değilmiş çünkü bazı virüsler formatla bile geçmiyomuş direk sistemi virüslüyomuş senin yaptığın ekstra bişey varmı

girersin ben girdim oynadım hatta şuanda crackli versiyonlarıda cıktı oyunun ama sürekli güncelleme geleceği için max sana aylık 100-150 tl masrafı olur oyunun - ayrıca oyunu güncelliyosun bir kere giriyosun sonra oyundan çıkıp steam i çevrimdışı moda alıp giriyosun sorunsuzca hkeyfine bakıyosun
Cracklenmedi henüz ve uzun bi süre de cracklenmez, Hypervisor yöntemi ile oynanabiliyor o da aşırı tehlikeli bir şey (bi ton güvenlik ayarını kapatman gerekiyor windows ve bios'ta) tavsiye etmem.

Cracklenmedi henüz ve uzun bi süre de cracklenmez, Hypervisor yöntemi ile oynanabiliyor o da aşırı tehlikeli bir şey tavsiye etmem.
hypervisor işte neyse artık ama paylaşımlı hesaptan yapamadım ben

bi ara asus mouse alana crimson desert hediye ediyordu o kampanya sürüyorsa ordan halledebilirsin direkt
öyle bir şey yok. asus kampanyasında resident evil requiem veriliyordu.

eneba'da indirim kodları oluyor sürekli. yüzde 14-15'lik kodlar ile deluxe edition almak mantıklı bence. düz verisyon ile aynı para neredeyse.

ekran kartı vs. den kod alanlardan ucuza alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,944
Üyeler
190,835
Son üye
kartlara takla attıran
Geri