Fifine Ampligame A9 VEYA Fifine Ampligame A8 Mikrofonmu

MarcoX2

80+
Reaksiyon skoru
1
Öncelikle merhabalar uzun zamandır mikrofon alma hevesim vardı ve bügün fiyatlarına baktığımda ise güzel bir indirime girmiş A9 (5400 TL) A8 ( 3750 TL ) bu mikrono hem discordan arkadaşlarımla konuşmak için hemde yayın için kulanacağım ama karar veremediğimden sizelere soruyum dedim bide eğer başka bir mikrofon öneriniz varsa yazarsanız sevinirim

Zamanında araştırmıştım ama pek hatırlamıyorum bu iki mikrofon birebir aynı ama a9 da ekstra 2 adet ses alıcısı ile mikrofon modu değişiyordu değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer oda yayını modu, karşılıklı ses alan podcast modunu filan kullanmayacaksan a9 gereksiz gibi geldi ben zamanında aliexprestten baya ucuza almıştım a9 u diğer modları daha 1 kere kullanmadım.

A8 al geç dostum, A9 ile farkı yok gibi bir şey. Zaten bilgisayardan ayarlıyorsun sonra sesi.

Zamanında araştırmıştım ama pek hatırlamıyorum bu iki mikrofon birebir aynı ama a9 da ekstra 2 adet ses alıcısı ile mikrofon modu değişiyordu değil mi ?

Eğer oda yayını modu, karşılıklı ses alan podcast modunu filan kullanmayacaksan a9 gereksiz gibi geldi ben zamanında aliexprestten baya ucuza almıştım a9 u diğer modları daha 1 kere kullanmadım.
evet a9 da 2 adet ses alıcısı var ve 4 farklı modu var ve önerin için teşekkürler

A8 al geç dostum, A9 ile farkı yok gibi bir şey. Zaten bilgisayardan ayarlıyorsun sonra sesi.
tamamdır önerin için teşekkürler

evet a9 da 2 adet ses alıcısı var ve 4 farklı modu var ve önerin için teşekkürler

tamamdır önerin için teşekkürler
Bu arada ben alırken am8 ve a9 arasında kalmıştım fiyatları aynıydı sonra gidip a9 aldım. Ama ses testlerinde mikrofonun türünden ötürü AM8 in daha iyi aldığını gördüm de rahatlık besleme ses kartı olayları olmadığı için A9 - A8 serisi her türlü kafi ses kalitesi hiç üzmüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,368
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri