9.000TL ile F/P oyuncu monitörü önerisi lazım.

YaziTura

80+
Reaksiyon skoru
3
benim baktığım monitör bu, fakat bu özelliklere bu kadar ucuz fiyat değişiğime gitmedi değil. O yüzden tereddüt ettim. Asusun IPS 1080p 144hz monitöründen geçiş yapmayı planlıyorum.
philips monitör/televizyon sektöründen nasıl işler çıkardığınıda bilmiyorum. philips herşeyi yaptığı için pro olduğu alan monitör değildir diye düşünüyorum. düşünceleriniz nelerdir?

benim baktığım monitör bu, fakat bu özelliklere bu kadar ucuz fiyat değişiğime gitmedi değil. O yüzden tereddüt ettim. Asusun IPS 1080p 144hz monitöründen geçiş yapmayı planlıyorum.
philips monitör/televizyon sektöründen nasıl işler çıkardığınıda bilmiyorum. philips herşeyi yaptığı için pro olduğu alan monitör değildir diye düşünüyorum. düşünceleriniz nelerdir?
bu monitör kağıt üstünde çok güzel ama şikayetçi olan çok. vasat çıktı maalesef. gampower sonic t80 öneririm 2k 27" 180hz 1.5 sene kullandım ve daha memnun kaldığım bi monitör olmadı

onun yerine git thunderobot 2k 260 hz al eğer 1080 p istiyorum diyorsan onun 420 hzliği var

2K arıyorsun sanırım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri