Sistem upgrade edeceğim destek istiyorum

I Am Çep

80+
Reaksiyon skoru
0
msı b450m m2 pro max anakart
hyperx fury 16 gb 8+8 dual ddr4 ram
ryzen 5 2600 işlemci
gtx750ti ekran kartı
samsung m2 500gb ssd
corsair 550v psu var
ekran kartı işlemci değişmeyi düşünüyorum ama tahminimce ryzen 5 5600x kullanamıyorum bu anakartta anakartı b550m pro almayı düşünüyorum işlemciyi ikinci el alıp ekran kartını 0 almak istiyorum5060 alacağım nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu sistemde upgrade mantıklımı yoksa hazır sistem kovalayıp taksitle almak daha mı mantıklı?

ryzen 5 2600 işlemci
gtx750ti ekran kartı
samsung m2 500gb ssd
corsair 550v psu var
ekran kartı işlemci değişmeyi düşünüyorum ama tahminimce ryzen 5 5600x kullanamıyorum bu anakartta anakartı b550m pro almayı düşünüyorum işlemciyi ikinci el alıp ekran kartını 0 almak istiyorum5060 alacağım nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu sistemde upgrade mantıklımı yoksa hazır sistem kovalayıp taksitle almak daha mı mantıklı?

Hocam bütçe el veriyorsa hazır sistem bakılabilir çünkü ekran kartı da upgrade ister

evet ekran kartı upgrade edeceğim işlemciyi ikinci el 5600 veya 5600x alsam anakartım destekliyor mu acaba bios güncellemesi yaparsam anakart değişmez isem ekran kartını alabilirim
öneri olarak ne olabilir 5060 yeni nesil ama 8gb yeterli gibi gelmedi amd ekran kartlarını sevmiyorum ikinci el ekran kartı almak mantıklımı mining felan yapılıp yapılmadığını nasıl anlayacağım 0 5060 almak mantıklımı acaba

evet ekran kartı upgrade edeceğim işlemciyi ikinci el 5600 veya 5600x alsam anakartım destekliyor mu acaba bios güncellemesi yaparsam anakart değişmez isem ekran kartını alabilirim
öneri olarak ne olabilir 5060 yeni nesil ama 8gb yeterli gibi gelmedi amd ekran kartlarını sevmiyorum ikinci el ekran kartı almak mantıklımı mining felan yapılıp yapılmadığını nasıl anlayacağım 0 5060 almak mantıklımı acaba
5600le kullanırsınız hocam sorun olmaz bios güncelleyin siz
sıfır 5060 almak kesinlikle çok mantıksız bir hareket ben size yapacağınız en mantıklı özelleştirmeyi yazıyorum
r5 5600
rx6700xt
2x16 ram

nvıdıa ekran kartı kullanmak daha cazip geliyor teknoloji açısından ve amd ekran kartı hiç kullanmadığım için önyargım var nvıdıa ekran kartı önerseniz hangisi daha mantıklı olur birde ramler şuan ateş pahası şuanki sistemim için yeterli değil mi bütçemi aşacak. Anakartı değiştirmeyeceksem o bütçeyi ekran kartına yatırmak daha mantıklı olmaz mı?

nvıdıa ekran kartı kullanmak daha cazip geliyor teknoloji açısından ve amd ekran kartı hiç kullanmadığım için önyargım var nvıdıa ekran kartı önerseniz hangisi daha mantıklı olur birde ramler şuan ateş pahası şuanki sistemim için yeterli değil mi bütçemi aşacak. Anakartı değiştirmeyeceksem o bütçeyi ekran kartına yatırmak daha mantıklı olmaz mı?
sizin tam bütçeniz nedir şu anda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

max çıkabileceğiniz bütçe yani parça almak için

Şöyle hocam ekran kartını taksitli almayı düşünüyorum birde 0 olması benim için önemli ekran kartı bütçem 18 civarı işlemciyi ikinci el alacağım.

Şöyle hocam ekran kartını taksitli almayı düşünüyorum birde 0 olması benim için önemli ekran kartı bütçem 18 civarı işlemciyi ikinci el alacağım.
Hocam bence sıfır şu an o bütçede alınması mantıklı tek kart B580. Bütçeniz 5060'a da yettiyor ayrıca 5060 B580'den tartışmasız daha güçlü fakat arada 5K fiyat farkını karşılayan bir şey yok. O parayı ekleyipp elinizdeki işlemci ve anakartı satıp AM5 bile geçebilirsiniz.

ryzen 5 2600 işlemci
gtx750ti ekran kartı
samsung m2 500gb ssd
corsair 550v psu var
anakart değiştirecek bir şey yok gibi gözüküyor hocam işlemci ekran kartı değiştirip kullanabilirsiniz 5060 ı kaça alıcaksanız bilmiyorum ama 5060 önerilen bir kart değil 3070ti 5600 e dar boğaz yapmıyor diye hatırlıyorum amd de 6800xt de yapmak 1080p de ikinci elden bunlardan çözüp geri kalan parçalarıda sonra upgrade edebilirsiniz hatta hiç ekran kartı bakmayıp şuan ddr4 +14600k da çekilebilir soğutmayı 3-4k lık 360 lık sıvı soğutma yapar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart değiştirecek bir şey yok gibi gözüküyor hocam işlemci ekran kartı değiştirip kullanabilirsiniz 5060 ı kaça alıcaksanız bilmiyorum ama 5060 önerilen bir kart değil 3070ti 5600 e dar boğaz yapmıyor diye hatırlıyorum amd de 6800xt de yapmak 1080p de ikinci elden bunlardan çözüp geri kalan parçalarıda sonra upgrade edebilirsiniz hatta hiç ekran kartı bakmayıp şuan ddr4 +14600k da çekilebilir soğutmayı 3-4k lık 360 lık sıvı soğutma yapar
Ekran kartınıda sonra taksitle bakarsınız

Hocam bf5 tarzı grafik isteyen oyunlar oynayacağım ekran kartım akıcı bir şekilde olması gerek ve işlemciyi 5600e upgrade etmeyi düşünüyorum b580 dediğiniz kart anakartmı yoksa ekran kartımı bilmiyorum anakartım bios güncellemesi ile 5600 destekliyormuş bu yüzden ekran kartı olarak 5060 taksitli düşündüm nvıdıa teknolojilerini kullanmak istiyorum 18 k 5060 kartına vermek sizce mantıklı değilse bu segmentte aynı değerleri alabileceğim nvıdıa ekran kartı ne önerirsiniz 0 olmasını istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,364
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri