Yardım Beyaz anakart seçimi

furkancms

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
12000
Vatanda msi grubu indirime girmiş bende yeni ddr5 diziyorum şuan bütçe olarak maks 12-13k zorlayabiliyorum kart ile alacağım için sıfır ve taksitli almak zorundayım baktığım modeller şunlar;

bunlar bu fiyata alınır mı takacağım işlemci 7800x3d olucak.

Asusdan da
bu anakart gaming gecesinde 13k ya düştüğünü gördüm o zaman bütçe olmadığı için alamamıştım bekleyin derseniz bunu da bekleyebilirim veya alternatif gigabyte tarafında ki önerilere de açığım.
Kasa beyaz dizili olacağı için tercihim beyaz ama rgbli siyahlı beyazlı bazı modeller görüyorum öyle bir şey de düşünebilirim.

(Ek olarak anakarta bu kadar para verme git şunu al farklı parçanın kalitesini de arttır diye de öneri sunabilirsiniz ama bir önceki bilgisayarım 8-9 sene uzun soluklu götürdüğü için uzun vadeli ve dayanıklı bir şey almak istiyorum.)

15 i zorlama şansı var mı şuan

Eğer çok büyük bir indirim ve birdaha karşıma çıkmayacak imkansızlıktaysa deneyebilirim

O zaman Buyrun hocam hayırlı olsun

O zaman Buyrun hocam hayırlı olsun

Güzel anakart zaten birde gigabeyte x870 elite ice var onlarda güzel ama msi ucuzlamışken alınır

Rog B850A alınır mı sizce 13k civarına ? Rog beni çok cezbediyor o RGB logosu falan hoşuma gidiyor. Üstüne biraz daha koyup x870 kartlar da alınabilir ama gelen ekstra özellikler bana yaramıyor aslında. Kararsız kaldım sistemi 2 ay falan sonra tam kurmuş olacağım.

rog B850A alınır mı sizce 13k civarına. Rog beni çok cezbediyor o RGB logosu falan hoşuma gidiyor. üstüne biraz daha koyup x870 kartlar da alınabilir ama gelen ekstra özellikler bana yaramıyor aslında. Kararsız kaldım sistemi 2 ay falan sonra tam kurmuş olacağım.
x870e edge ti var 15kya normalde 17kya satılıyor o yüzden indirimsiz b850a almaya elim gitmez ben olsam

Rog B850A alınır mı sizce 13k civarına ? Rog beni çok cezbediyor o RGB logosu falan hoşuma gidiyor. Üstüne biraz daha koyup x870 kartlar da alınabilir ama gelen ekstra özellikler bana yaramıyor aslında. Kararsız kaldım sistemi 2 ay falan sonra tam kurmuş olacağım.

Gönül nasil mutluysa öyle yapın

x870e edge ti var 15kya normalde 17kya satılıyor o yüzden indirimsiz b850a almaya elim gitmez ben olsam
Benim de elim gitmiyor şuan bunu görünce. Hep hayalimdi aslında yıllardır çok özenirdim RGB rog logosu olan anakartlara. Şuan o anakartta güzel bir indirirm beklemeyi düşünüyorum veya ikinci elden güzel fiyata görürsem alırım gibi.

Benim de elim gitmiyor şuan bunu görünce. Hep hayalimdi aslında yıllardır çok özenirdim RGB rog logosu olan anakartlara. Şuan o anakartta güzel bir indirirm beklemeyi düşünüyorum veya ikinci elden güzel fiyata görürsem alırım gibi.

ROG un sana yoldaş olsun yiğidim 🙏
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak
Bak işte müthiş örnek adam ben ROG severim ve beklerim diğeri uygunda olsa daha üst modelde olsa ROG alırım geçerim diyor ve bu forumdaki yüzlerce insan bunun ne demek olduğunu anlamiyor

Hocam ben kapalı kutu tuf gaming x870e plus buldum 12k ya. Sabret ve gönlüne sineni yap derim.

Geri