🔥İndirim Rampage TİTAN TT25F400F 25 FHD 400Hz Fast IPS 0,5ms HDR Monitörü 7.998 tl

OverDrive seviyesini düşük tutun yüksek seviyelerde inverse ghosting yapacaktır. Hemen hemen her monitörde olur. Bu yüzden Fast, faster, fastest gibi seçenekler koyarlar. En düştüğün bir üstü veya iki üstünü deneyin. En sona almamalısınız.
Yok hocam öyle değil direkt olarak renkler bozuluyordu, görsele bakmalısın diğer konudaki. Overdrive seviyesi farketmiyor en düşük orta yüksek hepsi sorunlu.

Yok hocam öyle değil direkt olarak renkler bozuluyordu, görsele bakmalısın diğer konudaki. Overdrive seviyesi farketmiyor en düşük orta yüksek hepsi sorunlu.
OC modu açık kapalı fark ediyor mu?

1080p de alır ya sanki 400
suan maxta 600 civari alıyorum 1080 p cs valo 800 falan
Post automatically merged:

Az daha ekler en kötü thunderobot alırım. Ama o sistemin ederi 2k oled, 4k oled veya 4k dual mode monitörler.

Bu tarz bir monitör alıp hem yüksek Hz, hem de 4k nın tadını çıkartabilirsin.
kasarmıkı 2 veya 4 kda

suan maxta 600 civari alıyorum 1080 p cs valo 800 falan
Post automatically merged:

kasarmıkı 2 veya 4 kda
Dual mode var ya hani sıkıntı olmaz. Ayrıca dlss/fsr diye bir gerçek var. 4k da çok iyi calısıyor.

arkadaşlar sadece cs fps kasıyorum 240 hz monster var bu monitöre geçilir mi 0.5 ms mrpt açınca mı oluyor anlamadım

Kapalıyken sıkıntı vardı açıp denedim mi hatırlamıyorum.
Tamam ben görmemiştim mesajınızı. Kapalıyken olduysa açıkken düzeleceğini sanmıyorum. Zaten stok performansı önemli. Bu modeli önermem daha.

Az daha ekler en kötü thunderobot alırım. Ama o sistemin ederi 2k oled, 4k oled veya 4k dual mode monitörler.

Bu tarz bir monitör alıp hem yüksek Hz, hem de 4k nın tadını çıkartabilirsin.

Philips Evnia 27M2N5901A

Gigabyte M27UP

AOC U27G4R

Samsung Odyssey G7 27" S27FG702)

Philips Evnia 27M2N3800A

Hocam hangi dual mode u almalıyım. Kafam çok karıştı karıştıkça stoklar bitti. fiyatlar yükseldi. AOC ve 27M2N5901A amazon satıcılı var.

Philips Evnia 27M2N5901A

Gigabyte M27UP

AOC U27G4R

Samsung Odyssey G7 27" S27FG702)

Philips Evnia 27M2N3800A

Hocam hangi dual mode u almalıyım. Kafam çok karıştı karıştıkça stoklar bitti. fiyatlar yükseldi. AOC ve 27M2N5901A amazon satıcılı var.
Samsung incelemesini görmedim. Gigabyte stok kalmamış. Aoc ve Philips arasından kullanıcı yorumlarına bakarak en az şikayeti olanı ve doğal olarak en olumlu yorumlara sahip olanı al. Performansları birbirine yakın. Zaten Philips monitör ve tv leri aoc yani TPV üretiyor. Benzer performans göstermelerine pek şaşırmıyorum.

Samsung incelemesini görmedim. Gigabyte stok kalmamış. Aoc ve Philips arasından kullanıcı yorumlarına bakarak en az şikayeti olanı ve doğal olarak en olumlu yorumlara sahip olanı al. Performansları birbirine yakın. Zaten Philips monitör ve tv leri aoc yani TPV üretiyor. Benzer performans göstermelerine pek şaşırmıyorum.
teşekkürler hocam

Bu rampage monitörü ikinci monitör olarak almak hata mı olur? FPS oyunlarında kullanmayı düşünüyorum.

arkadaşlar sadece cs fps kasıyorum 240 hz monster var bu monitöre geçilir mi 0.5 ms mrpt açınca mı oluyor anlamadım
o gecikme süresi bambaşka bişey. cs de 400 ün altına düşmüyorsa fpsin buna yada yukarda atılan 420hz thunderbot a geçebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,185
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri