buna vereceğimiz para yerine biraz daha ekleyip 9070xt alsak daha mantıklı değilmi
yine bir emperor mağazalı konuyla karşınızdayım500 TL kupon ile 28.904 TL bankaya göre vade farksız taksit seçeneği mevcut.
fikir açısından techpowerup sıralama:
Alıntıyı görüntüle
daha önceden ben ve arkadaşım corsair rm850e psu almıştık bu mağazadan. bu problemsiz alışverişimize güvenerek, dünkü konudaki sapphire rx 9070 pulse outlet modelinden sipariş geçmiştim. ptesi muhtemelen ulaşır, izlenimlerimi paylaşırım.
Ne zaman cikiyor6000 serisi çıkacak yahu nerdeyse salalım artık 0 4000 serisini
uzun bir süre çıkmaz 6000 serisiNe zaman cikiyor
Baya varmışuzun bir süre çıkmaz 6000 serisi
zaten vram kıtlığı var 5000s serisi ertelendi
1 2 yıla ortalık rahatlarsa s serisini çıkartırlar
s serisi çıktıktan 2 yıl sorada 6000 çıkatırlar
kafadan 3 4 yılı var yani 6000 serisinin
S serisi çıkmayacak deniyor hocamuzun bir süre çıkmaz 6000 serisi
zaten vram kıtlığı var 5000s serisi ertelendi
1 2 yıla ortalık rahatlarsa s serisini çıkartırlar
s serisi çıktıktan 2 yıl sorada 6000 çıkatırlar
kafadan 3 4 yılı var yani 6000 serisinin
ortalık sakinleşirse çıkartırlar benceS serisi çıkmayacak deniyor hocam
Yok Suan aidan parayı koyuyolar cıkmazortalık sakinleşirse çıkartırlar bence
Hayır ama sanki artık ikinci elleri ‘’outlet’’ adı altında insanlara pazar sitelerden satıyorlar. Bu normalleşiyor. Hadi iade gelen 5000 serisi olsa neyse 2-3 yıllık kart.sahibindende de aynı isimle mi satış yapıyorlar? banayenide sanki görmüştüm mağazayı
şuan değil zaten 1 enfazla 2 yıl içind çıkartırlarYok Suan aidan parayı koyuyolar cıkmaz
Kanka bunlar troll sürekli bu sayfadan link atıyorlar maaslı elemanHayır ama sanki artık ikinci elleri ‘’outlet’’ adı altında insanlara pazar sitelerden satıyorlar. Bu normalleşiyor. Hadi iade gelen 5000 serisi olsa neyse 2-3 yıllık kart.
Kanka iyi diyosunda o yuzden cıkmayacak diyorum zaten 2 sene sonra cıkarırlarsa 6000 serisini bi 2 sene daha ertelemek lazım imkansız cok linc yerlerşuan değil zaten 1 enfazla 2 yıl içind çıkartırlar
zaten ekstra kartlara bişi yapmicaklar vram koyup 1.5x fiyat girecekler