MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim 12GB (OUTLET) - 28.904 TL

sıfırdan kart alacaklar eski serilere bakmayın artık.

Alınmaz hemde outlet. 30-31'e 5070'ler düşüyor.

yine bir emperor mağazalı konuyla karşınızdayım :) 500 TL kupon ile 28.904 TL bankaya göre vade farksız taksit seçeneği mevcut.

fikir açısından techpowerup sıralama:
Alıntıyı görüntüle

daha önceden ben ve arkadaşım corsair rm850e psu almıştık bu mağazadan. bu problemsiz alışverişimize güvenerek, dünkü konudaki sapphire rx 9070 pulse outlet modelinden sipariş geçmiştim. ptesi muhtemelen ulaşır, izlenimlerimi paylaşırım.
buna vereceğimiz para yerine biraz daha ekleyip 9070xt alsak daha mantıklı değilmi

sahibindende de aynı isimle mi satış yapıyorlar? banayenide sanki görmüştüm mağazayı
Hayır ama sanki artık ikinci elleri ‘’outlet’’ adı altında insanlara pazar sitelerden satıyorlar. Bu normalleşiyor. Hadi iade gelen 5000 serisi olsa neyse 2-3 yıllık kart.

Hayır ama sanki artık ikinci elleri ‘’outlet’’ adı altında insanlara pazar sitelerden satıyorlar. Bu normalleşiyor. Hadi iade gelen 5000 serisi olsa neyse 2-3 yıllık kart.
Kanka bunlar troll sürekli bu sayfadan link atıyorlar maaslı eleman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan değil zaten 1 enfazla 2 yıl içind çıkartırlar
zaten ekstra kartlara bişi yapmicaklar vram koyup 1.5x fiyat girecekler
Kanka iyi diyosunda o yuzden cıkmayacak diyorum zaten 2 sene sonra cıkarırlarsa 6000 serisini bi 2 sene daha ertelemek lazım imkansız cok linc yerler

Geri