Bilgisayarım dirrrr yaparak çöküyor

takılma oluyormu 2 3 saniyelik

Bu sorunla bir iki kez daha karşılaştım ama o kadar nadir oluyor ki parçalarin hangisinden olup olmadığını test etmem haftalar alır sorun nedir acaba hatta yükte bile değilken(bugün sabah sadece youtube izlerken oldu en son) çöküyor
Sistemim;
16 GB patriot ram
7500f
9070xt
750w Gold Xpg kyber
SanDisk 500 GB M. 2 SSD
Kixioa 480Gb SATA Sdd
320 GB hard disk
bilgisayar cöktüp yeniden başlattıktan sonra drıverdan herhangı bir çökme raporu alıyormusun

bilgisayar cöktüp yeniden başlattıktan sonra drıverdan herhangı bir çökme raporu alıyormusun
O ışıklar gidip gelince dahi oluyor
Post automatically merged:

Şimdi açıkken restart a bassam adrenalin o uyarıyı yine de veriyor sistem beklenmedik şekilde yeniden başladı ayarlar sıfırlandı diye

O ışıklar gidip gelince dahi oluyor
Post automatically merged:

Şimdi açıkken restart a bassam adrenalin o uyarıyı yine de veriyor sistem beklenmedik şekilde yeniden başladı ayarlar sıfırlandı diye
1774790423115.webp

ben soyle bır hata demıstım hocam

Bu sorunla bir iki kez daha karşılaştım ama o kadar nadir oluyor ki parçalarin hangisinden olup olmadığını test etmem haftalar alır sorun nedir acaba hatta yükte bile değilken(bugün sabah sadece youtube izlerken oldu en son) çöküyor
Sistemim;
16 GB patriot ram
7500f
9070xt
750w Gold Xpg kyber
SanDisk 500 GB M. 2 SSD
Kixioa 480Gb SATA Sdd
320 GB hard disk
youtubeda tam ekranda olduğu zaman çöküyorsa tarayıcı ayarlarından grafik hızlandırmayı kapatmak işe yarayabilir.

sorun tamamen ekran kartı driverı ile alakalı sil bak görürsün

Geri