Whatsapp profil fotoğrafı gelip gider mi durup dururken?

Mami0

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar iyi forumlar bu konu kafama çok takılmış durumda düsündüm baya ama bi sonuca ulasamadım Chatgpt ile de arastırdım simdi konuya geliyorum.
Kız arkadaşımla ayrılalı 6 ay kadar oluyor ve profil fotoğrafını o zaman kaldırmıştı ve daha sonra engellendim diye biliyorum ve düşünüyorum buraya kadar her şey normal ve ben hergün Whatsapp kullanıyorum günlük hayatımda hergün görüyorum o zamanki ile aynı her şey ama bugün girdiğimde birde baktım profil fotoğrafı var dedim bu nasıl olabilir fotoğrafa baktıgımda kaldırdıgı fotoğraftan farklı bir fotoğraf ama bizim fotoğrafımız vardı yine aynıda olabilir fotoğraf farklıda ama bilmiyorum dedigim gibi net hatırlamıyorum ama %90 farklı herneyse bu normal ve olağan bir durum mu durduk yere böyle bi ihtimal olabilir mi gün boyu fotoğrafı kontrol ettim ara ara hep kaldı daha sonra tekrar kayboldu fotoğraf İOS kullanıyorum bu arada simdiden teşekkürler

Hocam engellemesinden şüphe ediyorsan artık engellediğin zaman veya engellendiğin zaman whatsappta profil fotoğrafı kalkmıyor.
Ben de ekleme yapmak isterim konudan bağımsız olurak hazır böyle bir konu görmüşken içimi dökmek isterim. Amacım konuyu saptırmak asla değil. 3 yıllık ilişkimden ayrılalı 5 ay oldu ve bu sabah iş yerinden tanıştığı çocukla nişanlandığını öğrendim. Hayat garip, nasıl geçecek bilmiyorum

Hocam engellemesinden şüphe ediyorsan artık engellediğin zaman veya engellendiğin zaman whatsappta profil fotoğrafı kalkmıyor.
Ben de ekleme yapmak isterim konudan bağımsız olurak hazır böyle bir konu görmüşken içimi dökmek isterim. Amacım konuyu saptırmak asla değil. 3 yıllık ilişkimden ayrılalı 5 ay oldu ve bu sabah iş yerinden tanıştığı çocukla nişanlandığını öğrendim. Hayat garip, nasıl geçecek bilmiyorum
Her şerde bi hayır vardır evlenip boşanıp hayatı boyunca ona sponsor da olabilirdiniz ucuz kurtulmuşsun bi tanıdık evlenip boşandı ne çocuğu alabildi ne de nafaka vermekten kurtulabildi kadına sponsor olmuş oldu kadın evlenmeden takılıyor adam çocuğun velayetini bile alamıyor

Hayır hocam demek istedigim şey şu engellemeden once son konusmamızda fotoğraf zaten yoktu kaldırmıştı daha sonra heryerden engellendim bundan sonra. Ve dün fotoğraf tekrar geldi gün boyu kaldı gece tekrar kayboldu böyle bişeyin durduk yere olacağını düsünmüyorum herseyi gectim farklı bir fotoğraf olma ihtimali de var işin içinde net hatırlamıyorum ama beraber olan bi fotoğrafımızdı. ( Bu sürede benimde hayatım karardı diyebilirim hala üstümde bu yük insan atamıyor icinden bizimde 2.5 sene olmuştu ciddi bir ilişkiydi aynı zamanda herşeyin hayırlısı umarım bu işin sonunda mutlu olurum yazmayı düsündüm bu arada fotoğrafı görünce ama insanın içi de el vermiyor yazmaya ;) )
Kral bence problem farklı
nasil yani hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,957
Üyeler
190,838
Son üye
Vidar4212
Geri