Netlerim Çok Düşük En Hızlı Sürede Yükseltmek İstiyorum

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle merhaba, şu anda mezun öğrencisiyim, sayısalcıyım, sınava hazırlanıyorum. Bu zamana kadar çok fazla asılmadım, şu anda ise yumurta kapıya dayandı için telaş içindeyim. Genellikle evden deneme çözerdim, ayda 1 veya 2 tane alırdım ve netlerim 50-60 civarındaydı. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine deneme kulübüne yazıldım. Cumartesi deneme olduk ve 30 net yaptım. Bu beni çok etkiledi. İlk 12 konuyu matematik'te bitirmiştim, onları unutmuşum. Kötü bir dönemden geçtiğim içinde çok fazla ders çalışmadım, bayağı bir ders bile çalışmadım. Şu an çok pişmanım. Temelim var, ufaktan sizce nasıl bir yol izlemeliyim? AYT var, işin içinde kafayı yemek üzereyim, yardımcı olurmusunuz hedefim bilgisayar muhendisliği

Hocam fonksiyonlar + ayt matematik +ayt fen %80 ayt %20tyt olucak şekilde elinden geleni yap

Öncelikle merhaba, şu anda mezun öğrencisiyim, sayısalcıyım, sınava hazırlanıyorum. Bu zamana kadar çok fazla asılmadım, şu anda ise yumurta kapıya dayandı için telaş içindeyim. Genellikle evden deneme çözerdim, ayda 1 veya 2 tane alırdım ve netlerim 50-60 civarındaydı. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine deneme kulübüne yazıldım. Cumartesi deneme olduk ve 30 net yaptım. Bu beni çok etkiledi. İlk 12 konuyu matematik'te bitirmiştim, onları unutmuşum. Kötü bir dönemden geçtiğim içinde çok fazla ders çalışmadım, bayağı bir ders bile çalışmadım. Şu an çok pişmanım. Temelim var, ufaktan sizce nasıl bir yol izlemeliyim? AYT var, işin içinde kafayı yemek üzereyim, yardımcı olurmusunuz hedefim bilgisayar muhendisliği
sorma ya bende aynı durumdayım deneme kulübüne geçen sınavdan sonra kaydoldum msüye girmeden önceli 345 deneme netim 61 geldi MSÜye girdim açıklandı 25 net yapmışım mentalimi baya patlattı 1 haftadır ders çalışmıyorum ne olacaksa olsun artık saldım ben yksi

sorma ya bende aynı durumdayım deneme kulübüne geçen sınavdan sonra kaydoldum msüye girmeden önceli 345 deneme netim 61 geldi MSÜye girdim açıklandı 25 net yapmışım mentalimi baya patlattı 1 haftadır ders çalışmıyorum ne olacaksa olsun artık saldım ben yksi
Salma usta ileride pişman olacağına elinden geleni yap

bu deneme kulüplerine nerden giriyoruz ücreti nasıl oluyor?

bu deneme kulüplerine nerden giriyoruz ücreti nasıl oluyor?
Herhangi bir dershaneye gidip deneme klubüne kaydolmak istiyorum diyorsun. ben geçen sene sonunda 10k ya kaydolmuştum random bir dershanede yayınları vs baya kaliteli genel olarak max 20 falandır. ama sınava az kaldığı için bu fiyat yarıya hatta çeyreğe bile düşebilir

Tyt fen zaten cok hizli biityo hatta kimya 5 günde bitiyo zorlarsan onun disinda ayt ye bence yogunlas ozellikle tyt de fonksiyon yaptiktan sonra 3d ayt alabilrisin Eyüb b ile gidersin her konu sonunda duzenli kaynak coz mesela (ilk 1.gun öğrendin cizelge yap 3gun sonra o konuya don tekrar et sonra1.hafta falan konu pekisene kadar)ve düzenli soru çöz hergun mutlaka problem ve geometri rutini yap ve tyt fen branş denemsi yapwkonulari duzenli tekrar et eger vaktini iyi degerlendirsen yaparsin ins bende hazirlaniyorum soyle düşün 3 ay yapabilecegimi yaptim dersin zaten calismazsan sonun belli ama calisirsan kazanma ihtimalin var basarilarr (zaten bu yil az kisi katıldı)

Sözel mantıkla yani Türkçe'den başlayıp, sonrasında Matematiğe geçebilirsin dostum. Daha sonraki aşamalarda da EA ya da SAY alanlarından birini seçip Türkçe ve Matematik dersleri dışındaki derslere de çalışmaya başlayabilirsin. Bilgisayar Mühendisliği veya Bilimleri hedefinse 1 seneni şöyle yaymanı öneririm:

• İlk 6 - 7 ay sözel mantık
  • Birkaç ay Matematik
  • Orta vadede diğer konular
  • Derece yapma
  • Sınav kılavuzu yayınlanır yayınlanmaz ona göre strateji yapmak.

Şunu al tyt matı bi hızlı tekrar et. sonra full ayt asıl. Tyt ile zaman kaybetcek vakit yok. Günde en az 8 saat ders yapman lazım (üstüne çıkarsan daha iyi) 5 saat mat 1er saatte fen dersleri olarak devam et ve en çok soru çıkan konulara çalış. Şuan tek yapabileceğin aytden 2.5 ayda max netine ulaşmak tyt'de çalışayım dersen süren yetmez zaten ortak konular var ayt çalıştıkça ve deneme çözdükçe otomatik tytde artacak.

Ekler

• 1774896707660.webp
    1774896707660.webp
    28.4 KB · Hit: 6
Geri