Kardeşlerim acil pc tavsiyesi

anladım karışıklık olmuş o kısımda ben kasayı da haricen seçeceğiz sandım. Daha önceden neredeyse bu rakamların üzerinde fiyatlı boş kasa gördüğüm için sordum :)
Yok hocam bu sistemin dışında alacağınız tek şey attığım soğutucu. Bu arada bu sisteme en az 2K 1440p monitör lazım. :D

vade farksızlar var orda iyi bak :)
pardon kardeşim 25 bin fazlaya yazacaktım. Tam olarak 128 bin küsur oldu. Bu arada gökdenizin yazdığı sistemi dizdim itopyadan, ona da anında zam gelmiş 104 bin tl oldu seninki ile aynı fiyata :oops: ben de afedersin göt korkusundan senin önerdiğini trendyoldan sipariş ettim hemen olurda vazgeçersem cayma hakkı var diyerek :D

pardon kardeşim 25 bin fazlaya yazacaktım. Tam olarak 128 bin küsur oldu. Bu arada gökdenizin yazdığı sistemi dizdim itopyadan, ona da anında zam gelmiş 104 bin tl oldu seninki ile aynı fiyata :oops: ben de afedersin göt korkusundan senin önerdiğini trendyoldan sipariş ettim hemen olurda vazgeçersem cayma hakkı var diyerek :D
hayırlı olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: AFK1
bu pc ayrıca 32gb ram var haberin olsun yani o 16 dı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eyvallah kardeşim hepiniz sağolun varolun. Sizin gibi insanlar sayesinde bu millet ileri gidiyor :D Bu sisteme uygun çok pahalı olmayan bir monitör tavsiyen olursa ayrıca teşekkür ederim.
bütçe ne kadar kaldı

bu pc ayrıca 32gb ram var haberin olsun yani o 16 dı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe ne kadar kaldı
valla kardeşim benim monitör asus vp228. Dandik filan ama ben öyle çok kötü olmadığı müddetçe inanılmaz görüntü kalitesi arayan biri değilim. Ama bu kadar para verdikten sonra bari iyi bir monitör olsun noktasındayım. O açıdan 20 bini aşmayacak şekilde iyi bir şey tavsiye edebilirsen memnun olurum. Bir de kafama takılan bir şey var , gökdenizin tavsiye ettiği anakart GIGABYTE B850M FORCE WIFI6E 9600MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart, bu benimkinden mhz olarak daha yüksek, çok bir farkı oluyor mu?

valla kardeşim benim monitör asus vp228. Dandik filan ama ben öyle çok kötü olmadığı müddetçe inanılmaz görüntü kalitesi arayan biri değilim. Ama bu kadar para verdikten sonra bari iyi bir monitör olsun noktasındayım. O açıdan 20 bini aşmayacak şekilde iyi bir şey tavsiye edebilirsen memnun olurum. Bir de kafama takılan bir şey var , gökdenizin tavsiye ettiği anakart GIGABYTE B850M FORCE WIFI6E 9600MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart, bu benimkinden mhz olarak daha yüksek, çok bir farkı oluyor mu?
evet o yeni nesil ilerisi için buda iyinin iyisi gibi yeterli yani
bu iki modele bak biri 4k digeri 2k

• Beğen
Reaksiyonlar: AFK1
evet o yeni nesil ilerisi için buda iyinin iyisi gibi yeterli yani
bu iki modele bak biri 4k digeri 2k
bu arada bu pc yi adam eylülde 72 bin tl ye almış, vay anasını avradını arkadaş nasıl bir ülkede yaşıyoruz :oops:

Arkadaşlar merhaba. Ben pc den çok anlayan birisi değilim. Ki güncel piyasayı da hiç bilmiyorum. Bilgisayarımın özelleri gıgabayte z170-hd3p-cf anakart, intel i5-6500 3.20 3201 mhz 4 çekirdek ekran kartı, 8gb ram ..
Dediğim gibi piyasayı bilmeyen, pc den pek anlamayan biriyim. Müsaadenizle meramımı en çok oynadığım iki oyun üzerinden izah edeceğim. CK3(crusader kings) ve Total war warhammer 3 (genelde paradoks ya da total war strateji oyunları oynuyorum). Pc yi yenilemek değiştirmek istiyorum. Sizden ricam bana seçenekli olarak (mümkünse iyi, çok iyi, canavar vs diye) tavsiyede bulunmanız. Bütçem devasa değil, ama sanırım çok zorlarsam 100 bin liraya kadar borca sokabilirim kendimi, idare edeceğiz bir şekilde. Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Hepinizin günü güzel geçsin ..
Hazır olması şart mı? eğer toplama yapamayacağından çekiniyorsan tanıdığın birisi veya forumlarda güvenilir bir kişiye ücreti ile toplattır hazır sisteme vereceğin paranın çoğu boşa gidecek ayrıca fazeon tarzı markalar yerine en iyi seçeneklerden önerdim.

Toplam 119.000TL - 5080 & Ryzen 7 7800X3D Sistem

99.000TL - 5070Ti & Ryzen 7 7800X3D Sistem

@AFK1 Hocam şu sisteme bakabilirsiniz. Resimdeki gibi özelleştirebilirsiniz. 91 bin TL yapıyor.
Alıntıyı görüntüle

Bu sistem bu parayı hak etmiyor.

Hazır olması şart mı? eğer toplama yapamayacağından çekiniyorsan tanıdığın birisi veya forumlarda güvenilir bir kişiye ücreti ile toplattır hazır sisteme vereceğin paranın çoğu boşa gidecek ayrıca fazeon tarzı markalar yerine en iyi seçeneklerden önerdim.

Toplam 119.000TL - 5080 & Ryzen 7 7800X3D Sistem

99.000TL - 5070Ti & Ryzen 7 7800X3D Sistem

Bu sistem bu parayı hak etmiyor.
valla İrai yoldaş semiramisin önerdiği https://www.trendyol.com/game-garaj...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership sipariş ettim. Senin bu sistemler buna kıyasla nasıl bilmiyorum. Sen kıyaslarsan fikir sahibi olabilirim.

Geri